reklama
aob66
Moderatorka
Ziemniaczek objawy moga ustepowac powoli.. a krwawilas? Bo jak nie to jak moze tam juz nic nie byc? 5juz calkiem niedlugo...
Linka tak duzo jak na takie malenstwo:-(
Linka tak duzo jak na takie malenstwo:-(
Priinceseczka
Fanka BB :)
Dziewczyny teraz doczytalam ze gin na l4 we wskazaniach lekarskich napisal mi ze powinnam lezec grrrrr. Teraz jestem uwiazana w domu.
katerineczka
Ziemniaczek ja z racji zawodu często przechodziłam jelitowke wiec się o tym naczytalam. Według tego co czytałam zagrożenia nie ma. Jak chcesz się przestać denerwować to przyspiesz wizytę taak jak radzi Keejti, będzie wszystko ładnie widać skoro to 10 tc.
Iza02083
Około 11listopadaHihi nawet jak się nie karmi to wiszą niestety. Może to i sprawa indywidualna ale w większości tak slyszalam i sama mam pidobnie. Z e cycki mam a-b, wiec niestety jak dawniej wyglądać nie będą. A dużo się nasmarowalam hihi.
Myslalam, ze dzis lepiej się czuje heh..dopóki nie zjadlam..
Chcieliśmy pojechać do salonu, do serwisu cześć rzeczy z auta zabrać bo trzymają juz miesiąc! No paranoja.. Przeglądu tez nie ma jeszcze.. Ile można.. A na kilka dni miało być..
Za to jeździmy zastępczym takim, jakie chyba chcemy kupić ze względu na 3 maluszka i nawet niezgorszy..
Nie wiem czy się wyzbieram..
Emka ile tych pulpetow może wyjść? Chyba dzis maz zrobi bo chodzą za mną.. Tylko nie wiem czy one czy koperek..Bo może zupa koperkowa byłaby Oki..
Iza na kiedy Ty masz termin?
Ziemniaczek
Boże dziewczyny jak ja wam dziękuję jesteście kochane nawet się popłakałam że szczęścia. Wiedziałam żeby tu napisać i się nie mylilam. Dam wam znac 5 jak wrócę od lekarza
Ziemniaczek
Juz się nie martwię i mam dobry humor dzięki wam
Ziemniaczek
Aob66. Nie krwawilam dzięki Bogu ale czytałam na forum że ciąża obumarła nie musi być poprzedzona krwawieniem dlatego nie byłam pewna
Ziemniaczek
mnie czekają badania prenatalne zastanawiam się czy robić jak myślicie?
reklama
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Cześć dziewczyny
Trzymajcie kciuki bo mam dzis wizyte kontrolna po szpitalu. Mam lekkiego stresa. Na szczęście dziś mdlosci lżejsze i da się funkcjonować...
Trzymajcie kciuki bo mam dzis wizyte kontrolna po szpitalu. Mam lekkiego stresa. Na szczęście dziś mdlosci lżejsze i da się funkcjonować...