reklama
gaga92
Fanka BB :)
Ja mam pomarańczowyO Jezu ale mam ochotę na kisiel muszę zjeść już.
D
Deleted member 158337
Gość
Lilith ja i tak non stop wstaje siku :/ wiec tak czy siak jak wstane jeden raz więcej nic mi nie będzie[emoji14]
Jakie wy aktywne ja dziś nawet się nie ubralam,cały dzień w piżamie :O
Co do brzucha, mój też już duży, ale uznałam ze zdjęcie dam dopiero po wizycie 15.04 ;-)
Ja za kislem nie przepadam,za to budyń czekoladowy mniam mniam
Co do zębów ja mam ósemki do usunięcia ale czekam do porodu chyba że będą mnie mocno boleć.
Aob mój też mnie wkurza,właśnie tym że jest za dużo w domu. Brakuje mi swobody i spokoju. Niestety jeden pokój robi swoje.. jedyne kiedy go nie było to jak robił u nas, a ze skończył to siedzi w domu A mnie krew zalewa.[emoji14]i też ma głupie żarty o zgrozo skąd on to bierze to nie mam pojęcia[emoji14]
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Jakie wy aktywne ja dziś nawet się nie ubralam,cały dzień w piżamie :O
Co do brzucha, mój też już duży, ale uznałam ze zdjęcie dam dopiero po wizycie 15.04 ;-)
Ja za kislem nie przepadam,za to budyń czekoladowy mniam mniam
Co do zębów ja mam ósemki do usunięcia ale czekam do porodu chyba że będą mnie mocno boleć.
Aob mój też mnie wkurza,właśnie tym że jest za dużo w domu. Brakuje mi swobody i spokoju. Niestety jeden pokój robi swoje.. jedyne kiedy go nie było to jak robił u nas, a ze skończył to siedzi w domu A mnie krew zalewa.[emoji14]i też ma głupie żarty o zgrozo skąd on to bierze to nie mam pojęcia[emoji14]
D
Deleted member 158337
Gość
Ciąża :-) niestety nie zawsze będzie tak fajnie :-) ciśnienie mierzylas? Badalas już cukier? A jadlas coś ?Jezu dziewczyny ja dzisiaj umieram, jest mi slabo, nie moge z lozka wstac, zasypiam, wszystko mnie denerwuje.. Nie moge nawet telewizjii ogladac, bo mi sie tak w glowie kreci.. Nie wiem co mnie tak dopadlo...
![]()
reklama