reklama

Listopadowe mamy 2016

Agulek, czarna psinka ma boskie uszy :D o jeju cudeńko :D
ja bym chciała wziąć psa, bo ta moja maleńka została u mamy, powiedziała że to jej czwarte dziecko i nie pozwoli mi jej zabrać i tak bardzo mi brakuje psa w domu, miałabym większa motywacje ruszać dupe z domu :)
a mój jak słyszy "pies" to każe mi się w głowę puknąć i zaraz jest " dwie świnie, dziecko i jeszcze pies?" :P

reklama
Ja mam auto tak, że biorę nowke na 3 lata i płace miesięcznie około hmm roznie.. 300f za wszystko tak jakby w leasing. Place za to w tysiącu za depozyt, zależnie od auta które wybiorę.

Princeseczka, to prawda właśnie.. Ja nie byłam w stanie się pozbierać póki jej nie dostałam, jest jak mówisz, Niby tylko zwierzak ale jest kim się opiekować.. Miałam tylko tego pecha, ze zachorowała na parwowiroze i zaczęła się walka o jej życie..

Superowe macie te psiaki i jakie oczka! Spojzenie piwalajace!
Ja mam uraz.. Jak moja umarła.. Kotów nigdy nie lubiłam i byłam uczulona a teraz ciesze się, że je mam..

Tylko te wasze psiaki maleństwa, moj najmniejszy kot Wazy 4,5kg a największy dawno nie wazony z 9-11kg. Pies ważył ponad 40 kg haha.

Moj juz jedzie po nowe auto.. Przykro mi.. Sprawa się wyjaśniła.. Nie mogli się doczekać części by wymienić, a mogą auto trzymać max miesiąc, wiec stwierdzili ze zrobią przegląd i oddadzą zepsute hahahahaha..

Agulek jak psiak Dingo wygląda cudo..

Lilith no chyba żartujesz? to mogli poinformować a nie debila z człowieka robią :/ ja też trafiłam na mechanika idiote kiedyś (wiem, ze u Ciebie inaczej) i naciągnął mnie na takie koszta... dodatkowo rozwalił mi skrzynie biegów, wiec dodatkowe koszta ale już u innego mechanika, plus wymieniał gumy na przegubach a juz przegubów mi się nie chciało i strzelił mi na autostradzie pod opolem, dobrze że ruszałam z zajazdu a nie gdzies w trasie bo wolno nie jeżdżę :/
Lilith a co do dużego pieska, ja bym chciała, bardzo! ale mój od razu "kawalerka nie pomieści" a jak dla mnie pies może spać ze mną a on niech idzie na podłogę :D
a w psach zakochałam się odkąd mieszkałam w irlandii, rodzina u której mieszkałam miała czarnego labradora, cudo, i ta radość jak widział, ze zakładałam adidasy i biore go na dwór :D

Pterusinska, a jakie auto teraz macie?
ja bym chciała zmienić na nowe, takie z salonu, ewentualnie 3letnie. ale niestety muszę wybrać, czy auto czy kupno większego mieszkania bo dwóch tych rzeczy nie damy rady kupić.

To ja zazdrosna o te pieski wstawię mojego jakby nie było same chłopy w domu i pies tez Stefan FB_IMG_1459275420158.jpg FB_IMG_1459939288180.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1459275420158.jpg
    FB_IMG_1459275420158.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 87
  • FB_IMG_1459939288180.jpg
    FB_IMG_1459939288180.jpg
    104 KB · Wyświetleń: 85
On jest maniakiem smoczka , zresztą wszystkie mopsy tak mają to są malutkie dzieci , zresztą też tak się czuje on pierwszy przybiega jak wchodzę do mieszkania musze go na ręce brać przytulic wygłaskac w nogach śpi umie . I do dzieci fajny wymusza go a on nic i śpioch ogromny typowo do mieszkania nie potrzebuje długich spacerów , chwila i do domu spać ...

Mój poszedł mi po cole i loda kaktusa bo potrafię ich 5 naraz zjeść ..sobie kupi kebaba bo nie dam rady dziś obiadu zjeść a dzieci wstawię zaraz jakąś zupkę

Linka właśnie widziałam kilka zdjęć mopsów ze smoczkami i myślałam, ze to jakieś na siłe a jednak nie :D
moja też pierwsza biegnie, na ręce obowiązkowo, cała twarz musi wylizać, trzeba potulić, i przez 30 min nie ma szans żeby odeszła i dała chociażby buty ściągnąć :) psiaki to bardzo wdzięczne i wierne stworzenia :)

reklama
Ja dziś też zjem kebaba, wczoraj nie jadłam obiadu bo robiłam kurczaka po chińsku a mi nie podszedł. jutro może krupnik zrobię, macie jakis dobry przepis?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry