Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Laski Wy tyle piszecie ze tych kilku godzin nie da sie nadrobić sorry
U nas w pl nje opłaca sie brać z salonu bo przeciez wyjeżdżając z niego juz traci kilkanaście tysi na wartości - niestety . Najlepsza opcja to roczna używka .
Lili o tak ja tez lubię duze auta kiedyś sobie kupie jakiegos x a na razie musze zadowolić sie kombi rodzinnym ale tez nie narzekam tez duze auto
Ale macie sliczne psiaki i takie kochane <3 ja mam dwa podworkowce-jeden przybleda ktory mnie zadziwia swoja inteligencja. Zaadoptowal go moj juz niezyjacy dziadek i mozecie nie wierzyc ale jak dziadek w tamtym roku umieral to temu psu lecialy lzy przez kilka dni...
Gosia- ladnie wygladasz:-)
Lilith-super ze ta babeczka zadzwonila:-) widzisz jednak dzisiejszy dzien przynosi Ci tez pozytywy :-)
Princeseczka no zawsze jakus plus..
Moj juz wraca.. Wyglądamy jak debile z tym autem, ciagle cos innego a te debilne sasiady to do szyb dzis przylepieni hihi.
Powiem Wam, ze dzis czułam się Oki, zero, doslownie zero wymiotow..wzięło mnie na rolade lodowa i bach.. Zaś zdycham..
Emka bo my znudzone, nie mamy co robić.. To piszemy hihi..
My ostatnio ogladalismy Audi bommoj jest zapalonym fanem koncernu VAG. Ale te ceny sa smieszne. Wiecie ze samochod ktory kosztowal np.25 tys zl mial z tylu szyby na korbe?! No dla mnie porazka... bo ostatnio tescio kupil opla vectre za 14500 i mial wszystkie bariery w tym doswietlanie zakretow czujnik parkowania tyl + przod, czujnik deszczu, klimatronik dwustrefowy, 8 albo 10 poduszek, podgrzewane fotele lusterka etc.