reklama

Listopadowe mamy 2016

Gosia chyba coś zmienili w aplikacji bo ja też już lajkow nie mam...

Moje pierwsze auto to było Punto ale jakoś w małym samochodzie mi niewygodnie :-P no i żeby wózek włożyć trzeba było go mocno rozkładać (łącznie ze ściąganiem kół).

Hej pat_ka :-)

Lilith ja mam właśnie teraz mazde 6 combi tyle ze starą, ale ledwo się na miejsce parkingowe mieści (bo z tyłu mam jeszcze rowery ściśniete). Mimo wszystko lubię to auto i na razie zmian nie przewiduje.

reklama
Maleducada no mój uważa że skoro ja nim jeżdżę to ja sprzątam a fakt on nim tylko jeździ jak jedziemy gdzieś razem

Mój miał suva ale spalił mu się nie długo przed tym jak prawo jazdy zrobilam:D to było zaraz po tym jak testy zdałam wystraszył się i wolal splonac :D

Ale fajne psiaki

Milagros mój teść ma audi a6 w kombi i do tego w automacie, mój ideał uwielbiam to auto, jak jedziemy gdzieś razem to zawsze się pakuje za kierownicę :)
A my jeździmy starym Mercedesem który dostaliśmy i ma uwaga! 27 lat czyli więcej niż ja. I już zabytek. Tez w automacie, czasem brakuje tego że nie nowoczesne ale jest w świetnym stanie poza tym ze ostatnio miałam stluczke i trzeba go było zrobić. Na razie nie zmieniamy, mieszkanie jest ważniejsze.
Dowiedziałam się dziś ze za ok 2mies zaczną sprzedaż i dowiem się pierwsza żebym mogła wybrać i na rabat mogę liczyć. Bo mona siostra teraz od tej firmy kupiła i ja bym miała w sumie podworko obok:)

Ja byłam w przychodni co się okazało moja doktor już skończyła pracę jakby nie można mi było przez telefon godzinę wcześniej powiedzieć jak dzwoniłam. Rozbolal mnie bardzo brzuch a że niedaleko miałam szpital to pojechałam na IP sprawdzić i poprosić o zwolnienie chociaż na jutro. Serduszko bije, 7+3, torbiel 3cm, ale zwolnienia nie dostałam. Odesłali mnie do przychodni i tym sposobem chyba muszę iść jutro do pracy i poczekać do 12 do wizyty że zwolnieniem

Mazdy świetne i bardzo ładne.
Nasze pierwsze takie pierwsze, to w Pl polonez haha. Pamiętacie to jeszcze?? Koledzy w szkole mówili na niego biedrona bo mój rdzę zaszpachlowywal i tak wyglądał.

Powiem Wam, ze dla mnie tak na prawdę auto to auto.. Nie ważne czy duże czy małe, Wazne ze ma 4 kółka i jeździ. My tu w uk pierwsze 5 lat głównie na nogach zapierdzielalismy, wiadomo maz do pracu busem ale tak to tylko na nogach. Ile km się robiło.. A i kondycha była. Pogoda tu Kijowa, ciagle leje wiec sporo przeszliśmy i teraz to byle coś co jeździ byłoby Oki. Nie wybrzydzalabym.

Milagros jutro najpewniej. Jeszcze rano mam dzwonić dokładnie się doumawiac. Od nich należą mi się dwa scany na ciążę, szok w poprzedniej nie zrobili..

Keejti automat dla nas masakra.. Nim się rozchula to każdy wyprzedzi hihi.a wiek bez znaczenia, jak pisalam wyżej, Wazne ze jest i jeździ!
Gratuluję serducha a torbiel Oki, 3cm to nie dużo. Moja teraz tyle miała czyli maleje bo wcześniej była ogromna. Lutke jesz? Szkoda, że zwolnienia nie dali..

A ja właśnie uwielbiam automat, zwykłym już bym chyba nie umiala;p

Dziękuję ;) właśnie muszę poszukać ile wcześniej ta torbiel miała. Tak mam lutke 100 rano i wieczor. No szkoda szkoda bo jednak ciężko.

Mój Julek spi ale pewnie za chwilę wstanie a sami do 23 bo m dziś tak długo, wykonczy mnie to dziecko:d

Princeseczka mialam

reklama
Pterusinska, a jakie auto teraz macie?
ja bym chciała zmienić na nowe, takie z salonu, ewentualnie 3letnie. ale niestety muszę wybrać, czy auto czy kupno większego mieszkania bo dwóch tych rzeczy nie damy rady kupić.
Mamy mercedesa c klasa coupe 2014. Az musiałam zapytać bo nie wiedziałam dokładnie :D a przy okazji dowiedziałam się jaki silnik i innyvh rzeczy o których nie mam pojęcia :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry