reklama

Listopadowe mamy 2016

Zmieniając temat na przyjemniejszy. Byłam dzś w Toysrus po lalę Alę dla mojej Zosieńki i przy okazji zaspokoiłam też moje ciążowe zainteresowania.Pooglądałam łóżeczka i wózeczki i zakochałam się w X- Landerze. Mega mi się podoba.Miała któraś przy starszakach?

reklama
Mama czworki my mamy x lander a wersje xa. U mnie się fajnie sprawdzał. A teraz są juz jakieś nowsze wersje jeszcze bardziej udoskonalone.

Pozniej kupiłam McLarena taka typowa parasolka, dobra do samolotu a przy okazji super wygodna.

Przykro mi się znowu zrobiło..

Witaj Basiu. Mam nadzieje, ze się rozgoscisz na dobre :-)
Córkę obstawiam ale zobaczymy za jakiś czas..

Mama czwórki, baardzo dobre opinie slyszalam ale chyba już jeśli chodzi o spacerowke to nie.. Zresztą wiadomo, nie ma wózka idealnego..

Katerineczka a którego masz? Moj wyrósł z ukochanej Nuny i tam mysle albo SC p o p albo mcl..ewentualnie maxi Cosi noa..
A ja nie lubię zwykłych wózków..parasolki to juz w ogole Tragedia.. Ale jak już wyrósł to coś wybrać takiego trzeba.. Choć Noa najlepiej wygląda..
No I u nas wozek to dodatek raczej.. I to od dawna..

reklama
mój mężus też obstawia synka a wczoraj tak sie koło mnie kręcił że wkońcu powiedział ze zaraz sobie chyba drugie zrobi :) hihi
Ciężko mi sie przyzwyczaić do "prawie juz nowej roli " ,dlatego chetnie będę Wam sie przyglądała i uczyła się
" nowego życia " :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry