reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Ale sympatyczne jesteście mamusie :) Dziękuje za ciepłe przywitanie.
Większość z Was widzę już po raz kolejny mamusiami zostanie , wiec widzę że doświadczenie już nawet w wyborze wózka zupełnie inne niż u mnie.... No nic,zostało mi dzielnie przygladać się i czerpać z Waszej wiedzy

Samotnaja :( bardzo mi przykro.......

Lilith ja w domku, właśnie niańcze świniaka :):) jak gadałas z aniaslu to ok, myślałam ze bedzie chciała oficjalnego zgłoszenia nickow do moderowania listopadowek po prostu:)
Przenosić moge, muszę tylko lapka chwycić w dłoń :D

Linka No właśnie kojarzyłam 4 a nie mogłam sie doliczyć:):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

2372f3ebab7b1dd465f9f2123f2ff197.jpg

Swiniolek do niańczenia :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi fajna świnka , my nie możemy świnki królika kota chomika uczuleni są . Mój najstarszy uwielbia koty a uczulony strasznie , nawet nie może przebywać kolo osoby która ma kota , w szkole siedział z kolega co ma i wiecznie z pokrzywka wracał. .

Ivi jeszcze Tobie chcialam napisac... zostalas doczeniona a to znaczy, ze naprawde jestes dobra w tym co robisz:-D a moge wiedziec co konkretnie bedziesz wykladac?? I co studiujesz??

aob - dzieki :D tylko nie wiem czy na to iść.. bo jednak etat przy czwórce dzieci.. ostro :/ W każdym razie robię mgr z zakresu IT (mgr jako "kwitek" tylko, bo od 10 lat w tym siedzę;) ), a specjalizuje się w analizie (jestem analitykiem systemów IT ) oraz w zarządzaniu projektami. Mój "konik" to scrum, czyli jedna z metod wytwarzania oprogramowania :) i właśnie w tym zakresie miałabym prowadzic zajęcia :) gdyby nie ciąża to na 100% bym w to szła.. teraz mam opory, bo nie iwem czy dam sobie radę. Mieszkam 50km od uczelni.. więc dojazdy zajmują mnóstwo czasu :/

reklama
Ivi - super świniak

linka- córka, chrzestnej mojej córki jest alergiczną i koleżanka kupiła 2 jaszczurki. Jest to jakieś rozwiązanie, pod warunkiem, że lubi się tego typu zwierzątka

A ja chyba moich 4 króliczków będę się musiała pozbyć:hmm:. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują , że uczula mnie ich sierść. Jak ich nie dotykam, to pokrzywka jest mniejsza, jak tylko wezmę na ręce - wszystko mnie swędzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry