• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Joasia to zrobiłaś niespodziankę z dzieckiem, wow!

My też mamy na czerwcowkach tajna grupę na fb, była szczególnie przydatna w okresie porodów, tam wiele z nas dawało znać, że to już i w ogóle bo jednak nie każda z tel forum wchodziła.

Katerineczka o lemoniadzie pierwsze słyszę, pewnie spróbuje.

U mnie też dziś cały dzień lało, a jutro ma być podobnie.

reklama
Witaj Basienkaaa! :-)

Ja obstawiam chłopca, chociaż chyba wolałabym dziewczynkę.

Gaga no dokładnie, ja też trochę porobie w domu i zmęczona jestem jakbym maraton przebiegła.

Mama czwórki ja będę się raczej rozglądala za jakimś podwójnym wózkiem :-P

Teraz mam tako po kuzynce i jest ok.

Ivi to super ze strony promotora, nie każdy ma szczęście trafić na takiego.

Milagros, ja polecam 'Okiem psa'. Bardzo mądra książka.

Cycki mnie bolą, ta zgaga piersiową i znad kibla zas niecschodze.. A już tak późno..
Dzis o kromce i zupie dyniowej..

Za to chorobsko zlazi, juz mocno czuje.. Zaczęłam odczuwać zapachy.. Chyba już miesiąc nic a dzis.. Heh gówna w kuwecie od razu.. Nie służy to..

Dziewczyny . Biore sobie ten moj odpowiednik luteiny Cyclogest 200mg , ktory przepisali mi na IP ze wzgledu na te bole z kregoslupa , kazali brac 5 dni ale ja twardo biore dzien w dzien . Teraz nie mam plamien ani boli a opakowanie sie konczy lada dzien .Wizyte u swojego lekarza mam dopiero 21. I teraz pytanie. Skonczyc to opakowanie i juz czy ze wzgledu na wczesniejsze poronienie kontunuowac na wlasna reke ?

Lili yorki maja włosy wiec nie powinny uczulać /)

Ta juz mleko z miodem poszło w ruch cały dzień leżę jeszxzE jutro pokorzystam... Malinki tez dzis jadłam ale... Po 5 minutach juz im mowilam papa w wc...

Lilith Tobie tez zdrówka

Wiklinka chyba nie zaszkodzi poczytaj ulotkę

Dzień dobry wszystkim:happy:

Oczy dzisiaj będą na zapałkach, bo poszłam spać przed północą bo ogladaliśmy z emkiem film, a dziś moje najmłodsze postanowiło mnie obudzić po 5 okrzykiem- "Dziś są moje urodziny" Tak to przeżywa moja mała Myszka, że spać nie mogła .Mieliśmy przejść się do zoo lub ogrodu botanicznego, ale pogoda jest fatalna- pada w KRK, jest niby cyrk niedaleko,ale ostatnio tyle nagonek jest na te cyrki ze zwierzętami ,że mam obiekcje. Podobno te zwierzęta są tam źle traktowane i ogólnie bardzo nieszczęśliwe, nawet jakieś protesty były tam wczoraj.Chyba sobie daruję, w teatrze obok nas nic dla dzieci dziś w repertuarze nie ma i chyba tylko kino, ew. jakaś bawialnia pozostaje, a po południu małe przyjątko.

Co do piesków dla alergików nie mam pojęcia ,za to mogę zdecydowanie odradzam alergikom dalmatyńczyka. Sierść się z niego sypie calutki rok, a nie jak u innych psów 2 razy w roki i mimo wyczesywania, niestety w domu jest jej ciągle pełno:baffled: , dodatkowo jest to pies bardzo ciężki w prowadzeniu, ale to forum ciążowe, a nie zoologiczne więc szczegóły sobie daruję;-) ;)

emka- zdrowiej szybciutko

Lilith- a propos tej zgagi piersiowej, pamiętam jak w którejś z ciąż wystraszyłam się, że mam zawał i na pogotowie pojechałam, tak mnie ta zgaga wystraszyła. Ciebie męczy bardzo, u mnie pojawiała się tylko raz na kilka dni i wystarczyło, żę jadłam mniejsze posiłki, a częściej i wykluczyłam całkowicie ostre i drażniące.

wiklinka- może zadzwoń jutro do gina i przedstaw sytuację.

Spadam do mojej Zosieńki, bo dziś jej dzień.

Witam się dziś i ja :-)

Mama czwórki, co do dalmatynczyka zgadzam się w 100% :-)
Lilith, książek się naczytalam, wystarczy mi póki co, przy kolejnym psie może się skuszę na coś nowego. Nie będę ciągnęła tematu o psach, nie to forum.

Co do zgagi, szklanka zimnego mleka, ale przy Twoich wymiotach nie wiem czy dasz radę. I rennie też jest dobre, z tym że nie wiem czy dostaniesz to u siebie.
Chociaż tyle dobrze że już oddychac możesz, ja dalej się nie zdecydowalam na płukanie.

Mama czwórki, najserdeczniejsze życzenia dla Twojego maluszka :)

Wiklinka ja bym zadzwoniła i poprosila o jeszcze jedno opakowanie. Będziesz spokojniejsza :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry