• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Samotnaja bardzo mi przykro :(
Mama Czworki Najlepsze zyczonka dla Coreczki :*
Lilith biedna Ty ale podobno tak chcialas ze dzidzius posluchal az nadto...Ja dzis z rana na pusty zoladek nad muszla siedzialam....

reklama
Dzień Dobry e końcu dotarłam ale musiałam jeszcze sklep zaliczyć i mój się wkurzyl że musi jechać :/ w ogóle zaczął sapac że za dużo wydaje :/
Mama czwórki wszystkiego co najlepsze dla córci:*
Samontaja przykro mi :'(
Ja zjadłam śniadanie i mi nie dobrze :(
Kurczę wy to macie takie doświadczenie z wózkami i innymi rzeczami dla dzieci a ja to zielona jestem :P

Witajcie :-)

Linka miłego wylegiwania życzę!

Gosiu wspolczuje.. Oby niedługo minęło.. A ja fakt, chcialam..

Emka poleguj dzis tez jak możesz, zdrowka i lepszego samopoczucia.

Mama czaorki wszystkiego dobrego dla coreczki!
Tej zgagi to musiałaś się przestraszyć hihi. Rzadko taka miewam, poprzednie ciaze w zasadzie cały okres zwykla miałam..Teraz zapowiada się co innego..

Milagros mam rennie ale ono jest słabe w porównaniu z gavisconem, mam w syropie. Ze zwykłą zgaga świetnie sobie radzi ale ta jest ciężka do wytluczenia..
Dzis od rana to samo..

Gaga dobrze Emka powiedziała, byś Ty wiedziała ilu rzeczy ja się jeszcze musze nauczyć i tez tu o rady poprosić. Ważne, że jest kogo się poradzić!

Aob kochana a co Ty dzis porabiasz??

Dobrze, że mi zgaga nie dokuucza :)

U nas pogoda też średnia, ale mam 17miesiecznego malucha pod opieką i muszę mu czas zorganizować bo w domu nie wysiedzi..

Hej dziewczynki :-)

Samotnaja :-( wspolczucia dla Ciebie:-( Twoj aniolek szybciutko niech do Ciebie wroci :-*

Ivi gratki dla Ciebie! Zdolna z Ciebie kobieta!

Mama czworki wszystkiego najlepszego dla Twojej coreczki:-*

Czy sa tu dziewczyny uczulone na pylki drzewa, pokrzyw, traw i innych roslin?
Bo ja mam uczulenie wlasnie na te paskudztwa. Uczulunie nasila sie zazwyczaj w koncowke kwietnia i trwa do sierpnia/wrzesnia. Czy w okresie ciazy przyjmowalyscie leki antyhistaminowe?
U mnie alergia objawia sie wodnistym katarem, swedzeniem oczu, kichaniem. Czasem opuchnieta buzia. Ciekawa jestem czy w okresie ciazy mozna brac leki na alergie

Lilith ja dzis podobnie jak linka nie mam sil.. co prawda zwleklam sie z lozka, ale... pozniej pewnie na kawe do dziadkow pojedziemy i tyle.. tam moj mlody lubi jezdzic bo maja fajnego kundelka.. jakby stworzony dla dzieci :-) a moj uwielbia go :-!

A co do zgagi to ja tez rennie bralam i pomagalo na chwile, a ten gaviscon u nas dostalam jakby syrop ale w saszetkach i jak dla mnie nie do przelkniecia bleee:-\ ale raz wmusilam w siebie to faktycznie lepszy od rennie :-D

Priinceseczka ja na szczescie jestem z tych nieuczylonych takze nie pomoge... ale podejrzewam, ze zbyt duzego wyboru w lekach nie bedziesz miala o ile w ogole:-\

Milagros moj tez slabo potrafi usiedziec w domu, ale jednak sa sposoby na niego.. w brzydka pogode to moj akurat lubi zakupy i wszelkie place zabaw zabudowane tez wchodza w gre, choc teraz nie widze siebie w zjezdzalni albo na trampolinie :-D a jak w domu to wspolne prace domowe :-) garnki, pranie a sprzatanie w szufladach z bielizna w ogole :-)

Ale narobilam bykow, az musialam poprawic :-P pranie czeka na rozwieszenie brrr:-(

Princeseczka ja mam alergie, ale delikatne leki dostępne w aptece pomagaja, U mnie też katar i lzawiace oczy sa objawem. Mam nadzieję że nie będziesz się teraz tak męczyć z ta alergia :)

Aob, nie chce z nim iść w miejsce z dziećmi bo właśnie nie będę za nim biegać i chodzić po slizgawkach, a dwa on bije dzieci więc... wolę oszczędzić te biedne dzieci :D

A co do zabawy w domu. Jego interesuje akurat to co nie może. Ani pranie ani zamiatanie nic. Najlepiej rzucanie sloikami lubi i wywalanie kwiatków z doniczek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry