• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam po weekendzie. Postanowiłam czas spędzić z mężem i jakoś nie miałam czasu siedzieć na necie.

Samotnaja bardzo mi przykro mam nadzieję że jakoś sobie radzisz.

Witam nowe mamy jak to się mówi w kupie raźniej.

Ostatnio narobiluscie ochoty na mizerie aż wczoraj ja robiłam bo tak mi się chciało. W sobotę byłam na grillu i zjadłam kielbaske z grilla mniam. Co do mdłości u mnie jest o niebo lepiej mdlo mnie teraz jak nie zjem i jak jakiś zapach poczuje najgorzej jest w sklepie na dziale warzywnym i mięsnym uciekam wtedy bo mnie ciągnie na wymioty.

Co do wózka będę kupować nowy bo dla Anastazji kupowałam ten 3 w 1 i żałuję bo tej spacerówki nawet nie urzywalam bo za duża i mam oarasolke ale nie wiem jakiej firmy nie pamiętam. W każdym razie jak coś kupuje teraz sama gondole i tyle.

Któras pytała czy przeczuwam płeć mi się wydaje że córka Ale mąż twierdzi że syn. Okaże się niedługo.

Zaraz jadę do sklepu i dzisiaj łazanki z kiszonej kapusty na obiad mniam

reklama
Witam i ja..

Dominika to dobrze, że już powoli przechodzi, Oby tak dalej.
Milagros, wspolczuje nocy. Jednak jak możesz odespac to zlw nie jest.
Keejti no Tesciowka wypasna.
Joasiu a Ty ze swoją rozmawialas o co jej chodzi lub maz? Może trzeba poruszyć temat? O badania bym zapytała ale jeśli zacznie wydziwiac z thm czy w przyszłości to bym jej pokazala inaczej i ograniczyła kontakty ogólnie.
Witam nowa mamę, szkoda ze nie napisałaś coś więcej o sobie..
Linka ja też dziś w łóżku zalegam chyba.. Kiepska noc miałam.. Nie dość, że z moim się pozarlam, syn zas wydziwial to takie koszmary miałam, ze bałam się zasnąć.. W rezultacie wstalismy o 9.30.. Jestem polamana i nietomna..
Długo tego posta dusilam noo.. I już nie pamiętam co miałam napisać eh

Ah dziewczyny z tymi naszymi chłopami, mój mi wczoraj życzenia składał zamiast dziś -,-

uciekam na cały dzien, nadrobie was wieczorem, jednak nie ode śpię. zapomniałam że mam przymiarke w salonie i na kawke się umówiłam z koleżanką ;)

W zasadzie to nie wiem co napisać:) to mój debiut na jakimkolwiek forum;) mam prawie 30 lat, dwójkę urwisów płci męskiej - jeden 5 lat, drugi 12 m-cy; i czuję po kościach że teraz będzie trzeci do kompletu...;) za to mam w domu kotkę, co by równowaga była trochę zachowana;))

Katharinka u mnie bylo to samo i tez jedzenie pomagalo..a na wzdecia jak juz dziewczyny pisaly espumisan:-)

Netta, maleducada lacze sie w bolu.. mojemu chyba tez zeby ida.. i co prawda w dzien jest znosnie,ale w nocy budzi sie z placzem a wrecz krzykiem co normalnie sie nie zdarza... ale najważniejsze, ze to minie :-P

Milagros wspolczuje nocki:-\ odespij swoje... wiem jak bywa mi teraz ciezko ze swoim, a czyjes dziecko wg mnie piluje sie "gorzej" i jeszcze jestes nie przyzwyczajona do zarwanych nocek to w ogole..

Joasia moja tesciowa co prawda mieszka zdecydowanie za daleko zeby mi pomagac, ale zebym chociaz dostala telefon od niej z pytaniem jak sie czuje albo jak Niko to nie powiem... dzwoni tesciu i to ja naprawdę musi...

Lilith kiedy Twoje nieszczescia i zle samopoczucie Ci odpusci co.. jak mozesz to odpoczywaj :-) a co do gieldy to nie wiem czy cos soe zmienia czy nie :-P

Inka witaj :-) tez widze masz malenstwo :-) moze bedzie cora kto wie :-P choc ja mam synka i mysle, ze teraz tez bedzie.chlop :-D moj upiera sie, ze wie co robi i bedzie corka i nawet zakladac sie chce ze mna :-P

Katerineczka super, ze badania w porzadku wyszly :-)
Ja zdecydowalam, ze jutro ide na pobranie krwi i niby jest ze mna duzo lepiej, ale rano nadal mam zawroty glowy i strasznie boje sie jak jutro dam rade na czczo :-( a najgorsze, ze nie moge znow trafic do szpitala, bo teraz nie mam co z mlodym zrobic i to jest najgorsze :-\

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i licze na wasze jutro za mnie zebym dala rade ;-)

Aob, nieźle:) mój nie jest taki pewny co zmajstrował:) jak dla mnie to obojętne byleby zdrowe dzieciątko było. Synek będzie bardziej ekonomiczny w utrzymaniu ale nie powiem bo jakieś sukienki dla odmiany też bym chętnie kupiła:)
Mój mały też jest teraz na etapie ząbkowania i chwilami bywa nieznośny, do tego chyba zaliczył trzydniówkę bo od środy do piątku gorączkował a wczoraj go obsypało...dzisiaj jest już lepiej wiec chyba to już za nami...

Hej laski:-)

Kejtii kochana masz tesciowa:-) wczoraj bylismy w gosciach u mojej tesciowej brata. W sumie od 12 godziny bylismy poza domem. Wybila godzina 16.30 a mi sie przypomnialo ze musze lutke kolo 17-18 wziac. Mowie do TZ ze zbieramy sie. Wstajemy od stolu a tesciowa pyta-gdzie idziecie? TZ mowi ze zbieramy sie do domu i ze ja nie moge tak dlugo siedziec (to prawda bo tak mnie nawalaja pozniej ledzwie ze nie daje rady) a ona na to- jest kanapa to niech sie polozy...wyobrazacie to sobie? Salon, stol suto zastawiony i kanapa na ktorej leze ja hahahahahaga

Ostatnia edycja:
Inka pocieszmy sie, ze kiedys zeby mina, a przy chorobie dziecko powie co go boli i bedzie latwiej:-) tez nie narzekalabym jakby byla dziewczynka, ale fakt dla chlopca mam wszystko.. :-)

Priinceseczka ja tak w swieta mialam, ze lezalam przy stole haha :-D a w koncu zostalas czy pojechaliscie?? Ja biore lutke jak mi sie przypomni, a czesto zapominam :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry