reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Linka duuzo zdrowia dla malutkiej.. Przykre to, juz myslalam, ze lepsze wiesci przyniesiesz..
Linka ja mam na 8.11 i na suwaczku dużo mniej..
Mama czwórki mój mezus z 5 ale jak zdecyduje na cc to dzieciaczek pewnie koniec października ewentualnie początek list. Wasz lekarz daje wam datę wybrać? U nas lekarka pyta kiedy chcemy hihi. Dobrze, że króliki zostają!
Aob! Jutro robie sama..ogromna ochotę mam na hot dogi..
Witam nowa mamę :-)
My niedawno wrocilismy..syn padł w aucie, juz się wieczora boje..

Jeszcze mam pytanie odnośnie czytania informacji. Czytacie o tyg.w którym jesteście czy tym skończonym. Jutro kończę 10, czytać o 10 czy juz o 11? Zawsze mnie to zastanawiało jak są informacje przypisane.. Chyba do skończonych?

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Inka :-) dziewczyny ostatnio strasznie slabo sie czułam nie wiem czy przez ciśnienie... ta pogode... muli mnie mam zgage ... wzdęcia a na to wszystko mojej Ali ida trójki... dopiero dzis jest lepiej... mam nadzieję ze drugi trymestr będzie lepszy :-(

Lilith- mój gin mi dawał wybór, ale tak w granicach rozsądku- w widełkach 4-5 dni. Był wtedy zastępcą ordynatora w szpitalu, w którym robił mi cc więc nie było problemu- wpisał mnie bez problemu na dogodny termin Teraz już nie jest z-cą ordynatora, ale z uwagi na staż pracy w tym szpitalu przypuszczam, że nic się w tej kwestii nie zmieniło.

Linka- Ja dwójeczkę też w 42- drugi poród był wywoływany i niestety skończył się cc. Potem już planowe cc 2 tyg. przed terminem.

Milagros- wszystkiego najlepszego. Nie bardzo wiem jaka okazja, ale pisałaś rano o życzeniach więc : Wszystkiego dobrego

Joasia łatwo sie mowi ... Ja jedyne mięso jakie przyjmuje to w burgerach z maka! Każde inne fe!

Uf myslalam ze
Tylko ja sie tak irytuje :) no przeciez mój mi tak na nerwy działa ze az cieszę sie ze jedzie w delegacje - szkoda
Tylko ze niezawiera synka i psa :p jeszxzE w dniu w którym wyjeżdża musze psiaka na operacje zawieźć .

Diaboliczna czesc witaj :)
O to tez fajna różnice będziesz miała :)

Linka kciuki za mała !

Lilith o 11 :)

Karola
Witaj w klubie u nas tez sie przebijają wlasnie trójki jedna wyszła druga na wylocie :)

Lilith to teraz zagadkę mam co jest nie tak z tymi suwakami ... chociaż jak liczę od usg w szóstym tygodniu wychodzi ze jestem rowniutko w 11 tygodniu chyba ze lekarka źle wyliczył z om

Mama czwórki, Ty to masz mega doświadczenie z porodami, chylę czoła.
Tak, rozumiem w granicach rozsądku u nas tak samo. Jak nie będzie komplikacji jak poprzednio to znowu w 38tc. Jeszcze nie sprawdzalam datowo jak to wypada.. Ciagle się waham nad sn.. Ale boję się powtórki z 1 bardzo.. Do dziś ten koszmar mi się śni po nocach..

Linka u mnie jak u Joasi, dzis 9+6 to u Ciebie 10? Ja ciągle myslalam, ze Ty na sam początek 11 masz. Lilypie dobrze pokazują..

Ale wasze maluchy mają mało zębów.. Mój roku nie miał i juz 16 było.. Nic to dobrego. Na zeby Anbesol działa cuda!

Emka oj a co psiakowi jest?

Dalam swój brzuch.. Nie smiac sie proszę..

Emka bidulek.. Życzę by obylo się bez komplikacji! Daj znać jak po.

Linka wszystkie apki tak mi pokazują tez, no i Joasia i Milagros ma to samo hihi. U mnie na pewno Oki. A różnica spora.
Popatrz..ja mam 211 do końca a Ty 210. A jednak dokłada Ci cały tydzień.

reklama
Ja sobie sciaglam na tel asystenta ciazowego i po wpisaniu ostatniej @ pokazuje w którym tyg jestem, ile upłynęło i ile zostało do porodu. Jest krótki opis co się dzieje z dzidzia i z nami i do tego dwa zdjęcia jak wygląda bobas na tym etapie

Do góry