reklama

Listopadowe mamy 2016

Oj z nastrojami to ciężko mnie ostatnio mój wkurza nieziemsko ze mam ochotę się wyprowadzić. A ja właśnie zajadam łazanki z kiszoną kapustą i pieczarkami.
Co do mięsa zalezy co kurczaka zjem Ale z innymi to ciężko

reklama
Mieso - nie moge fuuu
Samopoczucie - szkoda, ze przed dzidzia nie ma jak ukryc uczuc, ale tez licze na szybki powrot do normalnosci emocjonalnej...

linka jakie to jest niesprawiedliwe :-( tak fajnie sie zapowiadalo... jestesmy z Wami :-*

Basienkaaa u mnie też jakoś trudno o uśmiech.

Linka ojej a właśnie myślałam dziś co tam u małej, heh. Duży siły dla niej!

A ja sobie kiełbasę chciałam usmażyć i jak mnie wzięło, to ledwo do kibla dobiegłam! :-/

Witam :)
Termin mam na 7.11 Jestem mamą 23 miesieczniaka. Czuję się od początku fatalnie. Zawroty głowy, nyje mnie, wszystko śmierdzi a do tego mega skurcze. Biorę du i scopolan. Pozdrawiam
Ps. Próbuje Was poczytać ale masa tego jest :O dopiero jestem na 13 str, a gdzie 630 :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam mamusie.
Ostatnio coś nie za dobrze się czuję,na nic nie mam siły ,ciągle mi nie dobrze i mam ochotę się ostro powydzierać na niektórych,nie dotyczy to Was oczywiście;-) ;)
Czytałam dziś,że mdłości swoje apogeum osiągają w 9 tyg., a my wczoraj go rozpoczęliśmy więc skrycie liczę na poprawę od przyszłego tyg.Chociaż jak patrzę na Wasze suwaczki i to co piszecie o mdlosciach to zaczynam powątpiewać w prawdziwość tego artykułu.
Z nowości:moje króliki zostały ocalone przed eksmisją,to nie one mnie uczulają.Metodą prób i błędów doszliśmy do wniosku,że mam alergię na kwas acetylosalicylowy ,zawarty w Acardzie,który przepisał mi gin. Odstawiłam Acard,i pokrzywka zniknęła. Podobno ta alergia najczęściej pojawią się w 3 dekadzie życia. Trzeba będzie uważać bo dużo leków zawiera ten kwas.

Inka,Diabliczka-witajcie

Linka- mam nadzieję,że siostrzenica szybko wróci do zdrowia. Życzę jej tego z całego serca
Aob-nowa ciążowa dieta? Hot dogowa?;-) ;)
Znowu smaka robisz. Coś mi się wydaje,że zarsz mojego do tesco po bułki do hot dogów pogonię, bo parówy i dodatki mam.

Linka, Diabliczka- mój synek jest z 7.11, . Teraz mam termin na 21.11, ale mój gin robił mi cesarkę 2 tyg. przed terminem, więc dużo wskazuje na to, że ten dzidziuś też urodzi się 07.11:blink: Tylko nie wiem, czy dzieciakom będą później takie podwójne urodziny pasowały, bo jednak będzie 8 lat różnicy- sporo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry