Witam sie I Ja, dzis w super nastroju i z samopoczuciem chyba dobrym. Niedlugomjedziemy do miasteczka obok po prenet dla synka, węża dostanie swojego. Właśnie maz nowe terrarium dla niego wiezie. Kupił nowke..za 15f warta 150 wiec niezły interes.
Ivi kochana, ona już dużą jest..da Ci odpocząć. Mój jest nauczony, ze dopoludnia zajmuje się praktycznie sam sobą. Wiadomo, kupa, jesc albo czasem coś podać ale bawi się sam. Uwazaj proszę na siebie i daj pilnie znać co imjak.
Kochane z ta cytologia to ja wiem, i sama nie chciałam ale na początku ciąży. Myslalam, ze teraz już można.. Idę za tydzień no i w końcu niemwiem co zrobić.. Ja nie mam wyniku sprzed ciąży..
Keejti poczekaj spokojnie. Chłopcy tez wolniej mówić zaczynają. Syn znajomej, tez długo nic nie mówił, martwilamsie dość mocno i chyba jak mial prawie 2,5 roku tomjak zaczal nadawać to juz miała dość bo wszystko i szybko, pueknie mówił.
Dex mówi dużo, składa słowa. Ale on głównie po ang. Polskie słowa to raczej co robi, otwieram, budzę, wstaje etc.i to jak z pieluchowaniem, będzie gotowy to będzie mówił.
Aob orzeszki hmm a nie boisz się alergi? Mnie zawsze mówili, że nie powinno się jeść. Nigdy nie słuchałam ale mocno ograniczalam. Sama bardzo lubię! I ostatnio się na takie zagapilam w sklepie..
Linka Ty to niezła mama jesteś, podziwiam Cię kochana ale też widzę, że dla Ciebie to ogromne szczęście i tak właśnie chciałaś.
Aob, u mnie bardzo często ten wynik moczunjest zły. Mam w domu paski do badania i jeszcze nigdy mi to poprawnie nie wyszło. Moja pigula mówi, by się nie przejmować.
Dominika jak się czujesz?
Milagros ten pępek dalej boli?