Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie:/ ani nie mam z kim zostawić ani sobie nie wyobrażam teraz sama jechać do szpitala i siedzieć tam nie wiadomo ile w poczekalni. Gdyby coś się działo to będę prosić siostrę ale na razie chociaż się staram leżeć i odpoczywać choć mały mi działa na nerwy. Zajęłam go zabawkami i leżę. Mam nadzieję że do tej 23 nic się nie pogorszy aż Bartek wróci.
dzięki za dobre słowa Dziś było o tyle łatwo że bazowało na wiedzy którą po prostu "mam", to jutro będzie hardcore.. ale staram się maksymalnie pouczyć żeby dać z siebie wszystko
Keejti jak u Ciebie? krwawisz krwią czy brązowo? Bo jeśli krwią to nie czekaj aż zaśnie tylko leć na IP nawet z młodym!!
ja wkuwam na jutro i jednym okiem patrzę na eurowizję. Tak mi się podoba piosenka Szpaka że na prawdę trzymam za niego kciuki! Słyszałyście ją?
Mam twardy brzuch taki napięty a rano mi chlusnela krew z nosa może to mieć związek? Niedługo spróbuję wstać i zobaczę jak sytuacja. Jeśli gorzej to ip jak nie to czuwam.
Ivi trzymam kciuki za jutro, powodzenia [emoji110]