reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
A ja juz po, wlasnie robi się klafior, brokul i fasolka noo zachciało mi się warzyw w tej tłustej bulce tartej i nic innego bym nie zjadła.

Ciasto gotowe, blat juz się robi zaraz drugi.. A po obiadku reszta.

Gaga a Twój Ci nie przywiezie jak wracać będzie?

Lilith skąd Ty bierzesz siły [emoji5] od rana walczysz z różnymi tematami. Ja to dziś totalna dętka ledwo zakupy małe zrobiłam. Już mnie tyłek boli od leżenia. Pogoda beznadziejna. To nie jest mój dzień [emoji58]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, właśnie wróciłam od dentysty- kamień usunięty :d dałam rade!

Byłam też na zakupach, zakupiłam 3 kiecki, baletki i 2 pary rajstop dla ciężarnych, bo tak mi najwygodniej w pracy.

apropo pracy... dziś poczułam w podbrzuszu po prawej stronie przez 5 sekund takie bulgotanie, czy jak to okeślić. Nigdy wcześniej tego nie było. Miała któraś z Was tak? Czy możliwe że to dzieciątko? to niecały 14 tydzień dopiero

Mania-ja tez pierwsze bulgotania czulam ledwo po 13 tc :-) bulgocze do tej pory hehehe :-)
Podobno na poczatku te bulgotania to ruszajacy sie maluch tyle ze jest jeszcze za maly aby poczuc porzadnego kopniaka;-)

reklama
Lilith podziwiam :) jutro poodpoczywaj..

Ja dzis padam.. troche sie pokrecilam, cos tam sobie porobilam ale bez szalenstw i jestem bez zycia.. jutro tez za duzo nie poodpoczywam raczej..

Noo u mnie babelki byly a dzis juz kilka razy takie pukniecie poczulam :) ciesz sie strasznie :D

Keejti i jak? Cos udalo sie zalatwic w banku??

Lilith zapomnialam wczesniej napisac.... tez martwie sie co z diabliczka i jej synkiem.. mam nadzieje ze to tylko brak czasu powoduje ze nie pisze..

Wiklinka trzymam mocno kciuki za pomyslnosc sprawy :)

Gaga zdrowka duzo :*

No nic nie mam glowy do pisania.. zreszta dla mnie to juz pozna pora haha :)
Milego wieczorku :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry