Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja się przeforsowalam.
Dzięki za wyjaśnienie , właśnie to jest maczek, korporacja i dużo osób zatrudnionych. Pewnie dlatego tak. Wybaczcie że nie odpisze ale tak strasznie brzuch mnie boli, napracowalam się.
Katerineczka moja córa chciała mp3 dostać. Poza tym brat jej udanego taty.... co roku zabiera ja do kina na dzień dziecka razem ze swoimi dziećmi, Tak samo i tym razem dobrze, że chociaż wujek jest super
Z nowości u mnie - biorę ślub będę mieć synka, mdłości trochę przechodzą, ale siły do życia mam tylko na parę godzin dziennie. Byłam na wakacjach z moim T. na Krecie na tydzień
Fotka znad morza, wieczorem, jak miałam trochę brzuszka
Hej
Widze temat zwolnien.. ja jeszcze nie mialam kontroli, ale mysle ze w tej ciazy te szpitale mnie przed nia uratuja bo ewidentnie widac ze nie mialabym jak isc do pracy :-) a.firma duza wiec placi pracodawca..
Lilith slodkie kociaki :-) ja to lubie takie male a te starsze juz nie za bardzo