reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob i obsamazasz je w bułce tartej czy jak bo tak chyba nigdy nie jadłam ? A gotowe to mamy dosc dobre w jednym sklepie i wlasnie dziw maz ma kupić bo zabrakło mi w zamrażalniku a to rach ciach najszybsza opcja do obiadu :) w sumie na dzis pomysłu brak jesli ta ikea nie wypali, maz niby kupił jakiegos gotowca ale ja nie Lubie a od poniedziałku bedzie szaleństwo no od wtorku bo termomix zawita w domu :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Emka nie ja po prostu albo chwile podsmaze bulke na patelni z duza il tluszczu zeby wyszlo takie cos jak np do kalafiora albo z lenistwa poleje tluszcze posypie bulka i jem :-) fakt to bardzo szybka opcja ale jak by nie bylo ja w ogole uwielbiam wszelkie kluchy :-)
a to szykuja sie obiadki po weekendzie hehe :-)

Mnie wczoraj tez przeszly przez mysl kluski slaskie z jakims pysznym sosikiem mmmm ;)
Ale pod wieczor natknela mnie ochota na sledzia w smietanie - na szczescie szybko przeszlo ;)

Niam mniam ale smaki robicie dziewczyny. Ja zarowno sledzia jak i kluski bym zjadla :-)
Ale mam schabowe z wczoraj, tylko usmaze,ugotuje ziemniaczkow i zrobie do tego salate ze smietana i bedzie super :-)

Ale za to na sniadanie nic nie mam:-/ chyba beda jaja gotowane :-)

Dla mnie siostrze wpisali tabletki tak bo najprosciej , jedna siostra miała podobnie leżała długo w szpitalu jako nastolatka miesiąc się z niej lało i krew podawali potem tabletki anty i jak chciała mieć dziecko okazało się ze nie może bo rozwinięte poc i w jajowadach zrosty przylatywala do polski na zabiegi ale i tak w końcu jajowody wycieli ale ma córeczkę dzięki in vitro ;)
i najmłodszej tez wladowali tabletki bo przez brzuch na usg nie widać jajników tak jak trzeba , i je latam może to i w głowie jej siedzi ze takie zeczy się dzieją i ze strachu bo napeqno w wieku 19 lat nie myśli o dziecku ...na początku miała bardzo dużą ilość hormonów parę miesięcy temu jej zmienili bo stwierdzili ze wkoncu macica jej się zrośnie od tamtych ...bo bardzo długo brała , wszystko wyjdzie po czasie jak u niej będzie , i nie sądzę aby tabletki od tak młodego wieku były dobre dla organizmu , przerwę 7 dniowa robi w przyjmowaniu tabsow i ma miesiączkę normalnie , umiera pierwsze 3 dni ale później puszcza jej ...

Priinczeseczka u mnie dzisiaj tez sie zapowiada schabik z ziemniaczkami i kefirkiem ;)
ALe obiadek dopiero po wizycie u lekarza, bo moj M tez akurat zjezdza wtedy z trasy ;)

Linka prezent cudny ♡♡♡ a z koloniami zajefajnie :) teraz tylko szukać dla Was
O kurczę to ten guz :( jeszcze lekarze takie podejscie. Jak młoda to tym szybciej powinni zareagować. Może zmiana lekarza na bardziej normalnego. Porażka
Milagros masz jeszcze czas na ruchy spokojnie . U mnie tak dziwnie lekko i do końca też nie wiem czy to 100% kopniaki
Joasia matko 11 godzin :/
Milia mocno trzymam kciuki za przyjęcie . Musicie zaryzykować niestety . Ja bym już nie dzwoniła
Mamcia to co opisujesz wygląda fantastycznie ,powodzenia i trzeba wierzyć . Ja bym była za pierwszą opcją. Super na waszą rodzinkę
Gaga w sobotę malź kupił po 3 ale fatalne. Wczoraj ja po 4.5

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry.
Zu śpi. Ze 3 godziny dziś byłyśmy na plaży. Korzystamy z pogody, bo jutro już ochłodzenie. Mąż na konferencji siedzi. Zu jest przezadowolona z wyjazdu. Pierwszy raz nad morzem. Pewnie kolejny dopiero na następnej konferencji za 3 lata.
U mnie brzuszkowy wczoraj był dość ruchliwy. Dziś spokojniej, aczkolwiek mój brzuch przyjmuje czasem dziwne kształty.
Wyniki posteru dziś, ale się jakoś nie nastawiam. No zobaczymy jak będzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry