Iza02083
Fanka BB :)
Ale np mój P nie ma jak chodzić ze mną na wizyty..i dla niego byłoby coś niesamowitego tak posłuchaćMoże nie mam racji, ale wydaje mi się ze ten detektor jest fajny tak na chwile, potem już są ruchy wiec nie ma niepokoju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale np mój P nie ma jak chodzić ze mną na wizyty..i dla niego byłoby coś niesamowitego tak posłuchaćMoże nie mam racji, ale wydaje mi się ze ten detektor jest fajny tak na chwile, potem już są ruchy wiec nie ma niepokoju.
hmm...a jak myslicie malowanie wlosow w pierwszych tyg jest bezpieczne czy nie..zdania podzielone..![]()
Chwile kogoś niema to się rozpisujeciedziękuję za wsparcie i dobre myśli o Zuzi sterydy zadziałały i niedawno tlen odlaczyli
mimo wszystko zostają nadal w szpitalu w poniedziałek mała echo serca ma i cala narada co dalej .
Tak czytam wasze wpisy z ostatnich dni, przewija sie temat pracy i zwolnień. I takie mam pytanie , dlaczego tyle z was idzie na zwolnienie ? Kurczę aż sie wystraszyłam ze ja tyle pracuje a może tez powinnam zwolnić . U nas prawo pracy jest bardzo korzystne dla kobiet w ciąży ale nikt nie idzie na zwolnienie ( Przynajmniej z tych które znam) bo czuje sie odpowiedzialny za swoje stanowisko i głupio tak zostawić na lodzie firmę bez wyraźnego powodu. A jak sie złe czuje czy coś to nie muszę iść na zwolnienie tylko powiedzieć ze nie przyjdę ale załatwię wszystko z domu.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ale fakt zarazki to nie jest dobry pomysł
Ah u mnie od dziś akcja uczymy dziecia na nocnik
Dziewczyny trochę nie na temat ale już nie wiem co robić..a mój P wcale nie jest pomocnya chodzi o włosy..mam blond boba od x czasu i chce coś zmienić..tzn żeby bob został ale żeby działo się tam coś wiecej.. Jakos z kolorem poszalec ..obejrzalam full zdjęć i nie wiem..do radzicie?
wrzucilam plik żeby było lepiej widać bo na profilowce słabo
![]()
Ewa ja jestem na zwolnieniu, głównie ze względu na warunki szkodliwe w pracy i brak możliwości zmiany stanowiska pracy. Firma woli wysłać na zwolnienie niż ponosić odpowiedzialność ewentualnego poronienia czy urodzenia dziecka z wadami. A i ja czuje się lepiej będąc w domu, nie zaryzkowalabym zdrowia swojej pociechy. Ale znam i takie mądre które upieraly się ze będą pracować Ale musiały podpisać oświadczenie ze nie będą obarczac firmy odpowiedzialnościa i są świadome ryzyka. A druga kwestia to poronienie pierwszej ciąży, teraz dostaje duphaston i mam na siebie uważać.
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Jak maluje sama to Joanny za 6zlIza a Ty jakiej farby używasz?
Na zwolnieniu płacą 100% wynagrodzenia, średnia z ostatniego roku jak dobrze się orientuje. Tak, jeśli jesteś w ciąży to musisz podpisać jeśli chcesz pracować, ale z tego co wiem nie na każdym stanowisku na to pozwalają.Hej, no teraz rozumiem. Naprawdę firmy każą podpisywać coś żeby moc pracować ? Masakra.
I co ? Wam na zwolnieniu płaca tyle samo?extra.
Dobrze zrobiłaś ! Sama nigdy bym nie naraziła dziecka.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app