Aob ta kulka pepkowa? 10 idę do mojej lekarki to zapytam, wkurza mnie to..obecnie wygląda pod ubraniem jak pępek odstajacy do brzuszka ale jak macica się iniesie będzie boleć..
Mama czwórki daj znać co z tym detektorem.. Nie wiem czy bym jednak na to IP nie pojechała, zobaczymy jaka będzie reakcja na te te dupki.
Emka u mnie to bardziej skomplikowane, bo NN mam w dodatku do czegoś innego. W ciazy z synem i obecnej od razu leki odstawiam..
Linka dobrze, że normalnie w szkole tak to wygląda, mniej stresu dla Ciebie i synka. I jednak widzę, że on bardziej ruchliwy niż moja juz na starszym etapie i to zdecydowanie.
Wiem, ze u Was 10 lat, ostatnio urodzinki były stąd zapytałam. U mnie podobnie..na pole to tylko konie a tak to by siedziała jeszcze na xboxie i minecrafta grała.. Ale ona już z humorami i to nie małymi..
Maleducada, przeczytaj jezyk niemowlat ale juz ten na drugi rok.. Ja tylko wedle tych książek funkcjonuje w nudnej rutynie.
Jeszcze polecam u starszakow metodę 1,2,3.
Gaga daj znać czy pomógł syrop.
Iza.. Kurcze zle przeczytalam.. Ze jesteś na a nie za i od razu zapytałam co się dzieje hihi.