reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

Morze to ja tu mam a tęsknię do domowych gór..
Juz się nie mogę doczekać aż mój wróci i wyjazd gdzieś do parku. Dex ogarnął ostatnio balansa. Zapierdziela jak szalony.. Az strach czasem.
Dostalam kota od męża.. Nie mogę się zdecydować czy calico czy dilute calico..

reklama
Lilith-gory tez sa dla mnie fajne i tam tez mimo duzej szaty roslinnej alergii nie mam ale moj maz uwielbia zdobywac szczyty a ja z kolei mam lek wysokosci... pamietam ze jak wchodzilismy na Giewont to prawie zemdlalam ze strachu...nogi jak z waty mi sie zrobily i do zdobycia zabraklo mi ze 20m w gore. Ale to bylo straszne...te skaly sie ruszaly,kamyki osuwaly i spadaly w te wielka przepasc. To nie na moje nerwy

Pokaz kocurka:-)

Lilith trzymam kciuki za pomyślne wyniki!
Dziewczyny mam pytanie odnośnie wypłat z zusu za zwolnienie jak to jest u Was bo chyba nie tak ze do 10 jak z pracy? Chodzi o to że jestem na zwolnieniu od 5 marca i majowa wypłatę miałam z pracy a nie z zusu to 33 dni już minęło czyli będę ciągle dostawać z pracy a nie z zusu?

Princeseczka, u nas same takie chodziaki i zdobywcy. Hmm mam lek wysokości ale tak nigdy go nie odczuwałam. Boje się wysokości pode mną czy przede mną..baardzo..ale w górach to nie było odczuwalne.

Od przodu. Od tyłu mam jeszcze dilute a czekam na zdjęcie drugiego. One z mama na razie. Mój je widział zaraz po porodzie i tak codziennie w sumie..
IMG_20160531_131738.jpg
IMG_20160531_131730.jpg

Załączniki

• IMG_20160531_131738.jpg
    IMG_20160531_131738.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 170
  • IMG_20160531_131730.jpg
    IMG_20160531_131730.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 166
Kejtii- ja pracuje z TZ w jednym zakladzie i do tej pory bylo tak ze wyplate z zus dostawalam wtedy co on od pracodawcy. O tej samej godzinie nawet

Lilith ja też słyszałam że kobietom hormony szaleją. Znajoma znajomej niedawno sobie podwiązała i ponoć stasznie jej na mózg coś siadło.

reklama
Do góry