• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Karosznurek Walcz o te Pieniążki, należą Ci się,chocbys zarabiala 10tys na miesiąc dziecka sobie sama nie zrobiłaś. Nie chcę go wychowywać to niech odpowiedzialnosc finansowa chociaż w jakimś stopniu ponosi.
Moja koleżanka dostawała takie alimenty. A że chłop był kasiasty to dostawała 1000zl miesięcznie.
Druga sprawa, jak to jest z uznaniem ojcostwa? Zrobi to doprowowlnie czy też przez sąd będziesz musiała ?

U nas pogoda też lepsza od wczoraj. Myślę o zupie ogorkowej, ba ona mi się nawet śniła :D a po południu do mamy jadę na kawę :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Emalka podziwiam ze jesz tak owoce ja ogólnie mało owocowa jestem i jem tylko nieliczne. A już na pewno nie w takiej postaci jak Ty :D

Iza mi na zaparcia pomaga szklanka mleka przed snem a z rana szklanka wody na czczo. I po godzinie problem z głowy :)

Linka super że weekend się udał :)

Mama 4 super wieści, tak czułam że to nie astma :) współczuję alergii ale lepsze to niż astma bo córka może dalej ćwiczyć :)

Milagros na szczęście dobrowolnie chce uznać syna, może dlatego że jeszcze jakieś ludzkie odruchy w nim zostały chociaż nie wiem czemu ale boję się że jest jakiś inny powód o którym nie wiem bo nawet nie pyta co z małym.
Faceci czasami mają dziwne pomysły. Znam syt gdzie ojciec uznał dziecko tylko po to żeby później wytoczyć sprawę o przyznanie mu opieki i alimentów,tak mu mamusia poradziła :) ale wbrew pozorom nie jest to takie proste jeśli matka nie jest typową patologia.

Karosznurek, nie masz co się martwić wszystko będzie dobrze,ale walcz o swoje :)

Emalka a ja za to z owoców lubię tylko nektarynki, maliny, arbuza czasami zjem kiwi i banana i bardzo rzadko jabłko :)
A warzywa to też tak jakoś blee, surowych nie rusze. Malo co :) z mięs wolę schabowe bądź mielone, a najlepiej ostatnio mi zupy podchodzą

Em ka zapomniałam Ci podziękować apropo inf o tym macierzyńskim, dziękuję Ci bardzo :) mam nadzieję ze nie będzie mi to potrzebne :)

Mama czworki super wieści! Najważniejsze że córka może dalej uprawiać sport

Iza trzymam kciuki!

Karosznurek myślę że warto się postarać to przecież dla dziecka

Linka super wypad i ekstra zdjęcia, dzieci na pewno przeszczesliwe

Emalka to moje dwa największe przysmaki teraz borowki i maliny

Milagros to i tak trochę jesz tych owoców, znam takie osoby które nic nie tkna albo np tylko jablka

Karoszczurek to czas Ci leci [emoji6]
Ojcu nie odpuszczaj bo jakby nie było to też jego dziecko i ma też jakieś zobowiązania w związku z tym...

Emalka mniammm... [emoji2]

reklama
Koalka
Na pęcherz polecam ci urofuraginum kupisz bez recepty. Pomoże ci juz po 1 tab ale i tak musisz wziąć całe opakowanie.
Ja też siku robiłam co 5 dni i bolało mnie jak robiłam wiec zadzwoniłam do mojego lekarza i kazał mi kupić ten lek
Naprawdę pomagać juz po 1 tab i jest bezpieczny.
3×1 aż do końca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry