reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

Mnie apka takie cuś pokazuje
1476180587522.png

Jestem w 36 tygodniu ciąży

Załączniki

• 1476180587522.png
    1476180587522.png
    206 KB · Wyświetleń: 306
reklama
Koalka mam to samo... zaczynam miec powoli dosyc tej mniejszej sprawnosci. Podnoszenie sie z lozka sprawia klopot, chodze tez jak chodze, wszystko meczy. Nie sprzatam - maz to robi, bo pozniej bym umierala na krzyz. Dzisiaj tak nisko czuje kopniaki (w pipce) ze wrecz pobolewa, ale juz pocieszam sie ze duzo nie zostalo - chociaz bardzo sie boje i porodu i tych pierwszych dni po.
U mnie tez pogoda do bani od kilku dni, wrecz tylko do spania, jak pomysle ze mam wyjsc za 2 h do lekarza to mi tylko gorzej ;)

Emalka-my na miniona sobote bylismy zaproszeni na wesele moje siotry ciotecznej ale od razu powedzielismy ze na wesele na pewno nie pojdziemy. Maz pojechal tylko na slub bo chlodno bylo a ja zadnej kurtki eleganckiej nie mialam zeby sie zmiescic.
Poza tym to na jednym usg wyszedl termin na 8 pazdziernika :-D ale jak widac na terminy z usg nie ma co zwracac uwagi ;-)

Teraz jeszcze okazalo sie ze maglownica w samochodzie jet do zrobienia. Najgorsze jest to ze u nas nie naprawia nikt tego na miejscu tylko wysyla sie je do regeneracji do innego miasta i trzeba czekac 4-5dni na naprawe... mowie do mojego zeby poczekal z tym dopoki maly sie nie urodzi ale gdzie tam...

Princeseczka maglownica to powazna sprawa w aucie. Mojego taty kolega mial kilka dni temu wypadek właśnie z powodu uszkodzonej maglownicy. Jechał autem i w zwiazku z tym kierownica mu zablokowała się i uderzył na zakrecie w drzewo- fakt zdążył zareagować i wychamowal tyle ile sie dalo ale wyszedl z polamanym barkiem i sincami od poduszki powietrznej.
U mnie tez coś w aucie chrobocze przy skrecaniu, sprawdzili przeguby i są okej więc coś z układem kierowniczym podejrzewaja i mam nadzieję ze nie magiel...

Ostatnia edycja:
Milagros, ale po porodzie, a w każdym razie jakiś czas po, wstawanie już nie będzie problemem ;)

A tak serio, też jestem przerażona, wprawdzie to drugie, wiem mniej więcej, czego się spodziewać, wszystko było planowane, a ja i tak niegotowa psychicznie :D

reklama
Milagros czasem sie zdarza ze wlasnie sporo wyleci i czuje to wszystko, czasem az sobie mysle czy to nie owdy, ale u mnie to chyba sprawa pessara. Powoli zbieram sie na wizyte, chociaz pewnie nic ciekawego dzisiaj nie bedzie, szybki podglad, pokaze wyniki i juz.

Do góry