Milagros24, nika2000 -dzięki za wyjaśnienie. W moim przypadku monitor oddechu chyba by mnie stresował, więc wolę nie kupować.Moja położna stwierdziła, że jeśli nie będziemy używać kołderki czy ochraniaczy na szczebelki do łóżka to ryzyko śmierci łóżeczkowej jest prawie zerowe. Ale rozumiem mamy, które wolą się dodatkowo zabezpieczyć.
Basienkaaa87 chcesz, żeby dzidzia od początku spała w innym pokoju czy dopiero po jakimś czasie? Ja planuję tak do 2 miesięcy mieć synka u siebie w sypialni, a potem go odprawie do pokoju obok

Przynajmniej taki mam plan, ale nie wiem czy moje matczyne uczucia mi na to pozwolą
Joasia_1986 współczuję sytuacji z mężem... Mi też hormony skaczą, przez co obrywają albo mąż albo zwierzaki domowe

Doceniam plusy tej sytuacji, bo mąż ma niepowtarzalną okazję ćwiczyć cierpliwość.
Jeżeli zaczniesz rodzić w tygodniu to czy mąż nie może się zwolnić z pracy, żeby z Tobą być?
Kliska skąd bierzesz bibliografię do pracy??? Temat bardzo fajny, chociaż kompletnie nie wiedziałabym jak się za niego zabrać.
ivi strasznie przykra sytuacja. Ja na pewno bym poszła na pogrzeb teściowej. Uściski dla męża!!!
diabliczka00 - skąd dokładnie pochodzi mąż? Duża część mojej rodziny mieszka w lubelskim a ja w Lublinie kończyłam studia
Firana zazdroszczę!!!!
aob6 dzięki za link

Widzę, że jestem jedną z ostatnich w kolejce do porodu

Wysłałam Ci wiadomość na priv.
Dziewczyny, od kilku dni boli mnie dół brzucha tak jakby ktoś wbijał mi tam nóż. Ból pojawia się najczęściej w dzień i czasem w nocy. Trwa to dosłownie chwilę. Położna trochę zignorowała sprawę a ja się martwię czy to normalne? Dzisiaj zaczynam 34 tydzień...