reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ale mam dziś masakryczny dzień.
W nocy męczyły mnie skurcze, przed południem pojechałam do galerii i nie mogłam dosłownie dojść do smochodu tak mi mały na szyjkę boleśnie napierał, do tego Kłuło jakoś dziwacznie. Przyszłam. do domu, zdrzemnęłam się a Na koniec tej historii na 99% odszedł mi czop śluzowy. Piszę , że nie na 100% bo nie był w żaden sposób podbarwiony krwią tylko żółty.
Teraz tak się zastanawiam czy doczekam tego mojego 7 . Wizytę mam za tydzień i nie bardzo wiem co teraz z tym fantem zrobić...

reklama
Ivi no to teraz przebilas mnie w mieszaniu [emoji23][emoji23][emoji23] niezły mix. Na zdrowie

Millagros ja też że 2 tyg temu tak czułam. Fantastyczne uczucie ♡♡♡♡

Jeju jak ja się dzisiaj źle czuję...rano lezalam zanim maz wyszedl potem z mlodym masakra. Uciski jakies

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Diabliczka witaj w klubie uciśnionych;-) ;)

Milagros- nie martwisz się ze trochę za wcześnie na odejście czopu? Ja się troche schizuję bo u mnie dopiero 35 tyg i 1 dzień.

byłam na zakupach ;) i zaliczyłam od razu aptekę, zaopatrzyłam się w bepanthen, linomag i oeparol i tu mam własnie pytanie choć już pewnie pisałyście to proszę o przypomnienie kiedy zaczęłyście go pić i w jakiej ilości? dokupiłam też magnez bo w sumie nie wiem do kiedy mam go pić

Olej z wiesiolka. Ja tez niby 3x2 ale częściej to 2x2 bo zapominam. Teraz bede może jedna na wieczor snarowac sobie jak bedzie sie chcialo

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

Aa narobie Wam smaka
1476730240-1d1mld.jpeg

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

reklama
Do góry