Hej.
Koalka- trzymam kciuki za szybki finał . Już niedługo przytulisz swoje Maleństwo. A może już jest na świecie...
Mój maluch jak narazie odpukać jest super grzeczniutki. Je i śpi na zmianę . W nocy budzi się co 3 godziny na karmienie i zasypia pięknie przy cycu. Spał tak od 20 do 7.30 także jestem mega szczęśliwa i jupi- wyspana.
Dziewczyny- kiedy zglaszałyście się do położnej środowiskowej? Ja nie wybrałam wcześniej . Wczoraj wypuścili nas dopiero po 17 , a teraz jest długi weekend. Jak zadzwonię do niej w poniedziałek i umowiĘ się na wtorek, środę to będzie ok? W poniedziałek planuje iść do pediatry.
Muszę jeszcze po południu chatę ogarnąć . Nie było mnie 5 dni , a moja super czwórka tak załatwiła mieszkanie , ze wyglądało jakby tornado przeszło. Mąż się starał ale wyszło mu średnio

W pokoju naszym i maluszka ogarnął ładnie ale o reszcie jakby zapomniał.Już trochę posprztatałam ale jeszcze sporo zostało.
Babcia chcę zabrać na wieś na 2 dni Szymkonka i EmilkĘ ale nie wiem czy to najlepszy pomysł . Może lepiej żeby oswolili się z nową sytuacją w domku.
KrzysieM wszyscy są zachwyceni i chcą mamie pomagać w opiece - chcieliby go głaskać , całować Niestety nawet jak śpi.
To tak po krótce teraz wygląda nasze życie w siódemkę