Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tam są ścisłe godziny odwiedzin. Jak go przeniosą na inną sale to może bedzie z tym lepiej. My i tak byliśmy już po. W sumie jak byliśmy po 13 to byliśmy tylko my i potem jedna para szła jak wychodziliśmy, a za drugim razem nie było poza nami w ogóle innych odwiedzających. Bo to takie miejsce rygorystyczne.
Mamo czworki my wyszlismy ze szpitala w poniedzialek a polozna dotarla do nas w piatek. Mowila ze dopiero we czwartek dotarlo zgloszenie do przychodni ze szpitala.
Do mnie przyjdzie położna w poniedziałek pooglądać moją rane, pogadać, pomierzyć ciśnienie itp. No, ale ja położną wybierałam sobie sama, w sensie osobiście do niej dzwoniłam. A jakbym miała Gabrysia przy sobie to ona by przyszła w dzień jego wyjścia ze szpitala lub na drugi dzień.
Ja jestem po ściąganiu mleka... ze sciągania na ściąganie idzie więcej i łatwiej. Teraz już udało się 120ml.
Karosznurek. My byliśmy w przychodni u pediatry w dzień szczepień czyli w godz. Przyjęć zdrowych dzieci. Zadzwon sobie do przychodni może też u Was jest taka możliwość.
Ja mam wkładki z lovi i są ok.
Urodziłam 11.11. (22:16) Izunia[emoji6]
Moje małe, ciagle za małe dziecko wg usg jak się urodziło miało 3710g i 60 cm 10pkt, poród 2h ale ściany gryzłam z bólu. Jak dojdę do siebie to napisze co i jak bo przeżycie nie daj sie, ale juz zapominam o bólu, Młoda ładnie cyca
Dziękuje dziewczyn za gratulacje i kciuki.
Nadrobię napewno wasze posty ale mam pytanie które mnie zastanawia.
Malutka dużo pociimkala piersi na trakcie pózniej tez trochę- popłakała pozna o 21 pomogła zrobić kupkę jej i jął zasnęła tak śpi. Czy wybudzać mała na karmienie? śpi obok w stojaku bo tak położna ja ustala i sama niewiem... dziewczyny z sali maja takie maluchy co ma okrągło płaczą i trzeba dawać cyca a moja nawet sie nie zbudzi płaczem smacznie śpi. Moze po porodzie nie budzić jej wloncu tez musi odpocząć?