• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
A u nas w UK ciężko o materac lateksowy, bardziej popularne są sprężynowe ale nie wiem czy one sprawdzają się u takich maluszków i kurcze sama nie wiem jaki kupić.
Sprężynowe nie są polecane dla niemowlaków z uwagi na niską wagę maluchów. Mogą mieć zły wpływ na kręgosłup dziecka. Są dobre dopiero dla kilkulatków. Jeśli u Ciebie lateksowe są kiepsko dostępne, to może znajdziesz jakieś inne wskazane dla noworodków. Np. któraś z dziewczyn wspomniała o materacach z pianki wysokoelastycznej, słyszałam, że są ok.

Mój jednak wrócił wczoraj, dzisiaj byliśmy oglądać wózki używane. Teściowa akurat dzisiaj włączyła tryb " łazikowania " - dosłownie tam i tu [emoji19] ostatnim razem jak weszła to byłam w trakcie szybkiego zapinania koszuli, szybko się zmyła[emoji3] pocieszam się tym że mogła się napatoczyć w czasie bardziej zaawansowanej już akcij [emoji29]

Mój jednak wrócił wczoraj, dzisiaj byliśmy oglądać wózki używane. Teściowa akurat dzisiaj włączyła tryb " łazikowania " - dosłownie tam i tu [emoji19] ostatnim razem jak weszła to byłam w trakcie szybkiego zapinania koszuli, szybko się zmyła[emoji3] pocieszam się tym że mogła się napatoczyć w czasie bardziej zaawansowanej już akcij [emoji29]
Zamontujcie jakiś zamek w drzwiach i w trakcie teges baranges dla własnego komfortu psychicznego zamykajcie drzwi hehe

Moja Mama miała takie akcje i mój mąż mówi kiedyś do niej: o Mamusia się chce przyłączyć?
Jak wyrwała to potem już pukała do nas.
Ale drzwi z zamkiem też zamontowaliśmy.

reklama
A co do wózka to chyba zdecydujemy się na tą firmę. Babka ma komis obok domu z wózkami, mega wybór. Używane ale stan jak nowy, idealne. Ten akurat za 1000 zł, ale inne modele już nawet po 800 zł.
Screenshot_20180714-204024.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180714-204024.jpg
    Screenshot_20180714-204024.jpg
    54,7 KB · Wyświetleń: 402

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry