Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DziękiDo tej pory używałam balsamu i oliwki z babydream, ale dzisiaj chyba zainwestuje w Palmersa.
Weronikakrz - biedna, dobrze, że będziesz miała rehabilitację, wierzę, że Ci pomogą. A na zaparcia masz laktuloze czy coś innego?
Dzień dobry nowym koleżankom![]()
Narazie na 3 dni 2 razy dziennie a jak niepomoze to dostane cos silnisjszego ja zawsze mialam z tym problemy nawet poddalam sie zabiegu czyszczenia jelit i pomoglo na jakies 2 lata i znowu wrocilo chcialam teraz zrobic ten sam zabieg ale niemozna go robic w 1 i 3 trymestrze takze sie spoznilam musze poczekac do 6 tygodnii po porodzieDziękiDo tej pory używałam balsamu i oliwki z babydream, ale dzisiaj chyba zainwestuje w Palmersa.
Weronikakrz - biedna, dobrze, że będziesz miała rehabilitację, wierzę, że Ci pomogą. A na zaparcia masz laktuloze czy coś innego?
Dzień dobry nowym koleżankom![]()
Witam wszystkie Mamuski, zauwazylam, ze poruszylyscie temat roztepow. Ja jeszcze ich nie mam ale bardzo sie ich boje. Smaruje sie kremem 2 razy dziennie i 3 razy olejem kokosowym. Przyznam sie , ze jeszcze nigdy nie mialam tak gladkiej i milej w dotyku skory. Ale ostatnio zauwazylam, ze pojawil mi sie malutki roztep na jednej z piresi. Czy to normalne?? Fakt ze biust zwiekszyl sie o jakies dwa rozmiary. Ale zeby na piersiach byly roztepy?? hehe czy uzywacie jakis peelingow? nie na brzuch, tylko na uda i tyleczek?? znacie jekies bezpieczne w ciazy??? przed , uzywalam kawowego domowej roboty, ale nie wiem czy teraz powinnam..
Witam wszystkie Mamuski, zauwazylam, ze poruszylyscie temat roztepow. Ja jeszcze ich nie mam ale bardzo sie ich boje. Smaruje sie kremem 2 razy dziennie i 3 razy olejem kokosowym. Przyznam sie , ze jeszcze nigdy nie mialam tak gladkiej i milej w dotyku skory. Ale ostatnio zauwazylam, ze pojawil mi sie malutki roztep na jednej z piresi. Czy to normalne?? Fakt ze biust zwiekszyl sie o jakies dwa rozmiary. Ale zeby na piersiach byly roztepy?? hehe czy uzywacie jakis peelingow? nie na brzuch, tylko na uda i tyleczek?? znacie jekies bezpieczne w ciazy??? przed , uzywalam kawowego domowej roboty, ale nie wiem czy teraz powinnam..
A też slyszlaam że Palmers to dziadostwo z chemią...Tak to normalne, skóra na piersiach też się rozciąga jak rosną. Powinnaś tak samo jak brzuch smarować piersi.
@Tyna_88 narzeczona kuzyna zna się na kosmetykach i odradzała mi Palmers ze względu na mocno chemiczny skład. Lepiej weź sobie Bio-oili oliwkę, podobno jest świetna.