reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopadowe mamy 2018

Haha fajnie!!! Mam brata Emila [emoji5] sama mu imię wymyśliłam [emoji23]

Ale przecież Kajetan to piękne imię [emoji5] może akurat przypadnie mu do gustu... Można fajnie zdrabniać [emoji5]Kajtuś, Kajtek[emoji16]
Mój mąż ma takie a nie inne imie, bo jego taty była dziewczyna kilka miesięcy wcześniej urodziła syna o tym samym imieniu [emoji23] chłopaki w ogóle z jednej wioski i do szkoły chodziłam z tym drugim Emilem [emoji23]

reklama
Dopiero teraz Was narobiłam. Od wczoraj spędzam czas w kuchni. Piekłam swój pierwszy tort dla narzeczonego, który ma dziś urodziny, mam nadzieje, ze wyszedł. Dobrze, że zaczęłam wczoraj, bo chyba bym nie dała rady zrobić wszystkiego dzisiaj plus jeszcze obiad [emoji3]

Oto pierwszy tort od Zosi dla tatusia
Zobacz załącznik 897248
Ależ bym zjadła! :D
A świeczki do bani [emoji14] zanim odpalilam ostatnia to z pierwszej już wosk kapał [emoji85] na urodzinach syna takie właśnie mieliśmy [emoji85]

Dziewczyny, są może boli Was głowa od słabego nawodnienia ? Wiem, że to jest częsta przyczyna.

@piorunem przynajmniej gwarancję bedzisz miała o 5 tyg dłuższą :)
@Kacprysiowo a podmywasz się przed oddaniem?
@majacyr bardzo Cię podziwiam, że tak dzielnie dajesz radę z dolegliwościami i pełną chata :)

Mi się słabo robi jak stoję w jednym miejscu, np. w kolejce czy Kościele. Nie wiem z czego to wynika, nie ważne jaka jest pogoda. Na szczęście poza tym tylko zgaga od czasu do czasu :)

Gwarancję i tak bym miała od dnia odbioru, a planiwaliśmy odebrać pod koniec października - tyle, że leżałby w sklepie w razie coś możnaby odebrać ;p

Ależ bym zjadła! :D
A świeczki do bani [emoji14] zanim odpalilam ostatnia to z pierwszej już wosk kapał [emoji85] na urodzinach syna takie właśnie mieliśmy [emoji85]
Spróbuję szybko odpalić [emoji3] kupiłam takie, bo na te zwykłe słupkowe to by chyba miejsca zabrakło [emoji23][emoji23] a rok temu jak kupiłam cyfry to mówił, że za dużo ma lat i źle wyglądają, wiec napis był najbezpieczniejszy [emoji3]

Dopiero teraz Was narobiłam. Od wczoraj spędzam czas w kuchni. Piekłam swój pierwszy tort dla narzeczonego, który ma dziś urodziny, mam nadzieje, ze wyszedł. Dobrze, że zaczęłam wczoraj, bo chyba bym nie dała rady zrobić wszystkiego dzisiaj plus jeszcze obiad [emoji3]

Oto pierwszy tort od Zosi dla tatusia
Zobacz załącznik 897248
Piekny torcik! I to pierwszy ? Wow :)

Ja swojego jeszcze wykapie, zwlaszcza, że maly jest ;) ale ze spaniem jego to sie nie szczypie tylko laduje do pralki :D

Ja od zawsze piorę w pralce ;p nawet budę materiałową - nawet nie wpadłabym, żeby to ręcznie prać ;p
Mój też mały, całe 1,8 kg... ale kąpiel długa ;p czesanie, później szampon oczyszczający, szampon właściwy, inny szampon do pyszczka, później odżywka, w której musi postać, trochę potrzymam go w ręcznikach i suszenie suszarką, czesanie, podcinanie... jak się streszczam to 1,5 h... a jak mam więcej czasu to tak 2,5 h... ostatnio się streszczam ;p No i kąpię go raz na tydzień, góra 2 ;p

Spróbuję szybko odpalić [emoji3] kupiłam takie, bo na te zwykłe słupkowe to by chyba miejsca zabrakło [emoji23][emoji23] a rok temu jak kupiłam cyfry to mówił, że za dużo ma lat i źle wyglądają, wiec napis był najbezpieczniejszy [emoji3]
Te cyferkowe zawsze spoko, pod warunkiem że to nie te kolorowe czy z misiami lub innym motywem dziecięcym [emoji23] my babci na 90-siatke kupiliśmy białe świeczki z cyferkami ;)
Nie mniej jednak, życzę powodzenia w odpalaniu :D

reklama
Ja od zawsze piorę w pralce ;p nawet budę materiałową - nawet nie wpadłabym, żeby to ręcznie prać ;p
Mój też mały, całe 1,8 kg... ale kąpiel długa ;p czesanie, później szampon oczyszczający, szampon właściwy, inny szampon do pyszczka, później odżywka, w której musi postać, trochę potrzymam go w ręcznikach i suszenie suszarką, czesanie, podcinanie... jak się streszczam to 1,5 h... a jak mam więcej czasu to tak 2,5 h... ostatnio się streszczam ;p No i kąpię go raz na tydzień, góra 2 ;p
Moj tez tyle waży :D To ja tylko szampon poki co, bo z odzywka by mi nie wysiedzial, dopiero sie przyzwyczajamy do wszystkich czynnosci pielegnacyjnych i z kapieli na kapiel jest lepiej :) ale tez sie suszymy, czeszemy itd :) strzyc go nie umiem, wiec pójdzie w rece kogos kto sie na tym zna ;) i tez tak raz na 2 tyg kapie go :)

Do góry