Ja mam teraz 4 tyg przerwy, ide w przyszlym tyg.Co ile macie teraz wizyty u ginekologa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam teraz 4 tyg przerwy, ide w przyszlym tyg.Co ile macie teraz wizyty u ginekologa?
@maksimas @Balonsbalons macie jeszcze czas na znalezienie szczęścia. A Ci faceci niech żałują takie fajne dziewczyny i dzieciaczki! Z dupkami też nie ma co się męczyć, bo tylko niepotrzebne zmartwienia.
Ja już od rana w poradni diabetologicznej [emoji85] przede mną jeszcze 2 czy 3 Panie. Jestem bardzo ciekawa co mi powiedzą. A na 15 wizyta u ginekologa, tam pewnie też się nasiedzę bo w takich godzinach zawsze są obsuwy... wzięłam sobie jabłko do zjedzenia, ale to zdecydowanie za mało, a nie wiem czy po diabetologa będę miała czas jeszcze zjeść coś normalnego [emoji17]
Pocieszające jest to, że moje Maleństwo dziś zobaczę i to dokładnie bo to już 31 tydzień [emoji7][emoji7]
Ja będę miała w 34+1, potem 36+1 i potem już co tydzień. Ostatnio się zastanawiałam od czego to zależy, że ja mam tak często a niektóre mają do końca wizyty co 4 tyg [emoji848]
Edytka ja się dzisiaj jednak zdecydowałam na dodatkową wizytę.
Mam nadzieję, że przez ten tydzień nic na gorsze się nie zmieniło.
Miłego dnia Dziewczyny![]()
Dzień dobry dziewczyny, witam się po ciężkiej nocy. Wczoraj moja córa obudziła się po tej podróży i 18.30, potem usnela po 22. No i w nocy kilka pobudek bo płakała. O 8 był telefon do męża, ale on spał dalej to ja też no i 10 minut temu obudziło mnie dzwonienie do drzwi. Wszyscy dalej śpią, to i ja leżę. Nie wiem czy córka nie złapała u teściowej kataru, bo w nocy coś mi nie pasowało. Ogólnie z mężem stosunki napięte teraz mamy. On nie widzi problemu w tym, że córka wymiotuje w czasie drogi czy jest rozbita, bo nie potrafi wyjechać 2h wcześniej, wymyśla inne bzdurne powody. Dla niego najważniejsze, że babcia i ciocia widziały ją.
@ Weronikakrz a może to brodawki.
Tak czy siak to konsultacja z ginem albo i dermatologiem, bo są i płyny i do wymrażania spray w aptece, ale ja bym się skonsultowała.
Płyny z kwasami są, których nie zaleca się w ciąży, ale to lekarz musi zdecydować.
@ Springflower trzymam kciuki za zakupy.
Ja też oglądam na fb w markecie rzeczy i na olx.
Uważaj na siebie.
Bardzo bolesne masz te skurcze?
Kiedy masz wizytę u gina?
Bierzesz magnez?
@ Paulaaa25 piszesz o teściowej, że specjalnie dla Ciebie coś przygotowuje i tak mnie naszła refleksja
Ostatnio przychodzi do nas dziewczyna syna i ja dla niej też się staram zrobić to co lubi.
Ciężko jest wypośrodkować.
Nie chcę im się w życie wtrącać, mają swoje plany, ale jak widzę jaki syn jest przy niej szczęśliwy to mam ochotę ją wyściskać.
Ciekawe jaką będę teściową?
@Mama Zuzi i Antosia ja bym odpuściła.
Nie mogą jechać bez Ciebie?
@mayfly ja teraz mam wizytę po 5 tygodniach i do porodu nie wiem czy będę miała, bo mój gin ma 2 mczne szkolenie.
Tak to u mnie wygląda.
@Paulianna89 trzymam kciuki xa wizytę u diabetologa i ginekologa.
Daj znać po.
Byłam z rana w labo.
Pan z taxi był bardzo miły, odsunął mi fotel, żeby mi było wygodnie.
W labo Pani mi tak pobrała, że nie zauważyłam kiedy, a zawsze mnie boli i mam siniaki lub drobne wylewy.
A teraz śladu nie ma.
Wracałam z kolejnym miłym taksówkarzem, pogadałam sobie
Miłego dnia dziewczyny.
Ja skorzystałam, ale niestety tylko raz można. Nie wiedziałam o tym i jak brałam te miniaturki to był już drugi raz i niestety zakupiłam w standardowych cenach. No cóż, za gapowe się płaci.Dziewczyny jest w rossmanie ta promocja 2+2 i dopiero zauważyłam, że wchodzą w nią miniaturki produktów może któraś się skusi i do szpitala sobie taniej kupi takie mini produkty [emoji6]
na następna wizytę mam zrobić te badania co zwykle plus wymazówke . Dał mi jedną próbkę i mówił że najpierw do pochwy a potem do odbytu - ale że jedną próbkę i do pochwy i do odbytu?
wybaczcie ale nigdy wcześniej nie miałam z tym do czynieniaNo powiem Ci, że trzecie dziecko będę miała i pierwszy raz się z tym spotkałam. Sama jestem ciekawa opinii pozostałych dziewczyn na forum ???Aha jeszcze jedno . Może jestem tępa no ale trudnona następna wizytę mam zrobić te badania co zwykle plus wymazówke . Dał mi jedną próbkę i mówił że najpierw do pochwy a potem do odbytu - ale że jedną próbkę i do pochwy i do odbytu?
wybaczcie ale nigdy wcześniej nie miałam z tym do czynienia