Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki za motywacje! Jestem na oddziale. Kolejna szybsza wizyta... na usg przynajmniej zobaczyłam moje kochane maleństwo! Serduszko bije <3 szkoda tylko że mąż nie mógł być że mnąPojechałabym, przynajmniej zrobią USG, może zwiększą dawkę leku.
Dzieki za motywacje! Jestem na oddziale. Kolejna szybsza wizyta... na usg przynajmniej zobaczyłam moje kochane maleństwo! Serduszko bije <3 szkoda tylko że mąż nie mógł być że mnąplamienie z znikąd. Zero krwiakow niczego, jajniki, jajowody czysciutkie. Dostałam kolejne leki duphaston 3x i Aspargin. Mam leżeć i odpoczywać.
mdłości dzisiaj brak!
![]()
Chciałam Wam powiedzieć że taka grupa zamknięta już nawet jestPodpisuje się pod tym rękami i nogami![]()
To zawsze można dać inna nazwę hihiChciałam Wam powiedzieć że taka grupa zamknięta już nawet jestjak na razie liczy 70 osób i to pod taką nazwą, jak nasza
Listopadowe mamy 2018 ale ja na razie się tam nie zapisuje, bo wiecie- nawet jak na facebooku grupa jest zamknieta i znajomi nie widzą treści, to mogą widzieć ze do jakiejś tajnej grupy należysz i nazwa sie wyswietli
wiec falstart zapewniony
![]()