Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiem Ci że mnie trochę uspokoiłaś, bo ja nie mogę przestać myśleć, że może coś źle, ogólnie strasznie przeżywam początek tej ciąży, wszystko mnie martwi, bardzo chcę żeby się udało, starałam się dwa lata i jedną dzidzie straciłam.Nie, wręcz od razu jak podałam terminy i długość cykli to powiedział że chyba będzie za wcześnie .no i usg potwierdzilo. Na wizytę umówił mnie dopiero na 11.04....
Przed kazał zrobić wszystkie badania więc ogólnie chyba jest ok
Cykle również mam co 33 dni więc dlugie.Powiem Ci że mnie trochę uspokoiłaś, bo ja nie mogę przestać myśleć, że może coś źle, ogólnie strasznie przeżywam początek tej ciąży, wszystko mnie martwi, bardzo chcę żeby się udało, starałam się dwa lata i jedną dzidzie straciłam.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja. Mam IO. Mam zamiar się bardzo pilnować. Też dojdę do trzech cyfr. Trochę się boję o stawy, tym bardziej, że mieszkam na 4 piętrze.
Dziewczyny napiszcie skąd jesteście?
Warszawa
![]()
Hej. Melduje sie ze szpitala. Dalej nie wiele wiem ale udalo mi wyciagnac z lekarza na obchodzie ze z problemem mnie nie wypuszcza. Czyli cos musza zrobic z tym uchem zebym nie zeschizowala do listpada
Witam wszystkie nawe mamy
I wciąż jestem bez objawów. Juz zaczynam sie zastanawiac czy wszystko z kropkiem ok![]()
To jest na czerniakowskiej czy juz mi sie mylą szpitale?Ja tez Warszawa
Mysle o szpitalu Orlowskiego, bo tam pracuje moja ginekolog i jest super zespol, ale warunki niestety nieco odstraszaja...
To jest na czerniakowskiej czy juz mi sie mylą szpitale?
Chyba mnie tam jeszcze nie bylo![]()
Slyszalam ze czerniakowski na stepinskiej ma super poloznictwo i neonatologie na poziomie ale ten tez wygląda jak rzeznia... Badalam u nich oczy w pierwszej ciazy bo mam wade. Okazalo sie ze z oczami jest ok ale mialam czeste migreny... Jak nie urok to przemarsz wojsk![]()