Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja zrobiłam test i niestety póki co zero drugiej kreseczki. Nie wiem, czym więc był ten cień cienia na poprzednim. Może wadliwy był po prostu... czekam więc dalej, choć przeczuwam, że będzie @.
Jakby nie było, będzie dobrze, no ńie? Miłego weekendu dziewczyny!![]()
A w którym tygodniu najlepiej iść do ginekologa żeby już było coś widać bo też szkoda mi kasy jak pójdę za wcześnie i lekarz mi powie ze nic nie widać i mam przyjść za tydzień albo za 2 a za wizytę i tak skasuje .....
Piorunem
Kciuki za betę! Będzie pewnie piękny przyrost
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Najlepiej 2-3 tyg po spoznionej @. Oczywiscie jesli sa regularne cykleA w którym tygodniu najlepiej iść do ginekologa żeby już było coś widać bo też szkoda mi kasy jak pójdę za wcześnie i lekarz mi powie ze nic nie widać i mam przyjść za tydzień albo za 2 a za wizytę i tak skasuje .....
ale jak trzeba to trzeba na ciąże czekałam półtorej roku to co to 2tygodnie
A jak tam wasze dolegliwości ciążowe???Piorunem
Laboratorium działające w sobotę i to jeszcze z tak szybkimi wynikami - WOWczyli po 15 chwalisz sie betką
Ja jak już pisałam dolegliwości wielu nie mam...senność chyba przede wszystkim i czasem kłuje mnie w lewym jajniku, to tyle
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom