reklama
piorunem
Fanka BB :)
A ja zrobiłam test i niestety póki co zero drugiej kreseczki. Nie wiem, czym więc był ten cień cienia na poprzednim. Może wadliwy był po prostu... czekam więc dalej, choć przeczuwam, że będzie @.
Jakby nie było, będzie dobrze, no ńie? Miłego weekendu dziewczyny!![]()
U mnie test jeden dzień i dwa dni po becie z krwi dodatniej też wychodzi negatywny i to ten o cxułości 10. Poszłam dzisiaj na betę jeszcze raz, bo tak kazała mi ginekolog i czekam na wyniki
the_flower
A w którym tygodniu najlepiej iść do ginekologa żeby już było coś widać bo też szkoda mi kasy jak pójdę za wcześnie i lekarz mi powie ze nic nie widać i mam przyjść za tydzień albo za 2 a za wizytę i tak skasuje .....
Ja w pierwszej ciązy poszłam za wcześnie, był to 4 tydzień i było za wcześnie. Poszłam po 2 tygodniach i juz było serduszko.
Teraz jestem w piątym tygodniu, ale idę w poniedziałek, juz dłuzej nie wytrzymam
piorunem
Piorunem
Kciuki za betę! Będzie pewnie piękny przyrost
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Fajnie, że moje laboratorium nie dość, że czynne w sobotę to jeszcze wyniki też od razu, w sensie w tym samym dniu. No i on-line mogę sobie sprawdzić, tylko muszę czekać do 15
Igorowelove
Moderatorka
Najlepiej 2-3 tyg po spoznionej @. Oczywiscie jesli sa regularne cykleA w którym tygodniu najlepiej iść do ginekologa żeby już było coś widać bo też szkoda mi kasy jak pójdę za wcześnie i lekarz mi powie ze nic nie widać i mam przyjść za tydzień albo za 2 a za wizytę i tak skasuje .....
MarzenaBejbiki
To w takim razie muszę poczekać aż dwa tygodnie
ale jak trzeba to trzeba na ciąże czekałam półtorej roku to co to 2tygodnie
A jak tam wasze dolegliwości ciążowe???

Piorunem
Laboratorium działające w sobotę i to jeszcze z tak szybkimi wynikami - WOW
czyli po 15 chwalisz sie betką 
Ja jak już pisałam dolegliwości wielu nie mam...senność chyba przede wszystkim i czasem kłuje mnie w lewym jajniku, to tyle
Laboratorium działające w sobotę i to jeszcze z tak szybkimi wynikami - WOW
Ja jak już pisałam dolegliwości wielu nie mam...senność chyba przede wszystkim i czasem kłuje mnie w lewym jajniku, to tyle
reklama
piorunem
Piorunem
Laboratorium działające w sobotę i to jeszcze z tak szybkimi wynikami - WOWczyli po 15 chwalisz sie betką
Napiszę, napiszę - niezależnie od wyniku
A ja właśnie mam tyle energii - wstałam dzisiaj o 6 - w sobotę! Nie wiem jak to się stało, ale byłam wyspana. Poszłam z psem, wróciłam, obudziłam przez przypadek mojego Męża i chciał mnie zabić ;p stwierdził, że jestem nienormalną, że w sobotę o 6 rano nie chce mi się spać i nie wiem co mam ze sobą zrobić ;p