Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[emoji52] co teraz? Mocno wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki! [emoji9]No niestety diagnoza ta sama
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety diagnoza ta sama
Czekam na rozwoj sytuacji... Zawsze jak slyszalam ze ktos ma blizniaki to myslalam sobie ze super. Nawet nie wiedzialam ze trzeba miec takiego farta zeby po pierwsze te blizniaki miec po drugie jeszcze bezpieczny typ ciazy. No jednym slowem masakra. Sama nie wiem na co mam liczyc...
Musisz wierzyć że będzie dobrze, to pomaga! Ale myślę że powinnaś się skonsultować z lekarzem który zajmował się takimi ciazami. Ja wierzę że Tobie się uda i będziesz miała cudowne bliźniaki! [emoji9]Czekam na rozwoj sytuacji... Zawsze jak slyszalam ze ktos ma blizniaki to myslalam sobie ze super. Nawet nie wiedzialam ze trzeba miec takiego farta zeby po pierwsze te blizniaki miec po drugie jeszcze bezpieczny typ ciazy. No jednym slowem masakra. Sama nie wiem na co mam liczyc...
No juz raczej nie. To usg bylo bardzo dokladne. Trzeba sie pogodzic z sytuacja
Szanse na to ze donosze do 32 tyg sa juz male. Ale rozwoj dzieci chyba tylko obawy co do takiego wczesniactwa sa. Musze czekac. Zobaczymy co bedzie sie dzialo dalej. Nic juz nie zmienie. Musze sie nastawic ze happy endu moze nie byc