Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozpieszczony haha
Ale dojdzie bobas ..dojda inne okolicznosci i wszystko sie zmieni. Stwardniejesz
Piesek tez sie zmieni
Kocham zwierzeta ale jesli moja by mi takie cyrki odwalala raz po raz to juz dawno spalaby na dole haha ja sie musze wyspac na tyle h pracy
Moja miala kiedyś faze chodzenia w nocy i halasowala wiec doszlo do tego ze pare nocy pod rzad spala w swoim transporterku i po paru razach przestala
Paula trzymam kciuki za wizytę)
Dziewczyny, a tak zmieniając temat.. Myślicie o wakacjach ? Planujecie wyjazd ? My byśmy bardzo chcieli do Chorwacji ale nie wiem czy mi wolno
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem tesciowej zwby to teraz odbierala bo nie bede kupowac nowych. A co do urwanego kontaktu to jest jedyna polozna tam gdzie sie przeprowadzam wiec kontalt wróci. Kurcze jak ja cos pozyczam to chodzby sie walilo pilnuje terminu kiedy mam oddac a ona to trzyma juz kilka lat. Obawiam sie ze juz pozamiataneNigdy przenigdy nie jest glupio sie upominac o swoje. Glupio to bedzie tej osobie ktora nie oddala wtedy kiedy powinna
Tak wiec glowa do góry..pomoglas i to sie liczy a nie zamartwianie co oni sobie o tobie pomysla .
My być może też gdzieś pojedziemy, ale raczej bliżej. Chcieliśmy nad morze, ale ze Śląska, to spory kawałek, biorąc pod uwagę przeboje w pierwszej ciąży, wole ...po prostu nie przeginać.