Mi się ostatnio śniło, że noszę bliźniętaKurde dziewczyny ale jestem ciekawa ile w naszym watku bedzie blizniat![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi się ostatnio śniło, że noszę bliźniętaKurde dziewczyny ale jestem ciekawa ile w naszym watku bedzie blizniat![]()
![]()
Akurat w mojej sytuacji musialam isc jak najwczesniej, bo mam nieregularne cykle, a dobrze ocenic tp wedlug usg mozna we wczesnej ciazy, bo potem zarodki sie rozwijaja w roznym tempie. Mialam zalecenie od lekarza aby przyjsc jak najwczesniej, bylam tydzien temu. Nie bylo nic, a dzis prawie 12 mm pecherzyk, za tydzien/dwa bedzie serduszko. Ja wiedzialam ze tak bedzie, ale wiadomo-mialam nadzieje, ze dowiem sie czegos wiecejOj wlasnie tak to jest jak sie za wczesnie pojdzie. Lekarze generalnie czesto nie kieruja na badania ani nie okreslaja terminu porodu zanim nie ma serduszka. Nie ma sie co przejmowac to norma. Widocznie mialas pozniej ovu i tyle za nastepnym razem bedzie piekne serducho :* :*
Ps moja kolezanka serduszko zobaczyla dopiero w 8 tyg. A chodzila co tydz od 6 tyg ta sie dopiero stresu najadla.
Moze to proroczy senMi się ostatnio śniło, że noszę bliźnięta![]()
Hihi widze kazdy przerazony wizja bliźniąt.. Nie ma co sie smiac ja bym sie chyba okocila jak by mi sie teraz blizniaki trafily przy takim maluchu. Ale u nas w rodzinie nie ma blizniat. Wiec marne szanse ;p
Mi się ostatnio śniło, że noszę bliźnięta![]()