MarzenaBejbiki
Fanka BB :)
Ja mam nadzieję że ochota mi powróci bo Mój to by się chyba załamał bez......

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Piszecie jak szalone Dziewczyny i widzę, że coraz więcej nas
Ja właśnie wróciłam od Pani doktor, pytała tylko czy cieszymy się ze jestem w ciąży i umówiła mnie na spotkanie z polożną w środę. Tak jak myślałam, pierwsze usg dopiero w ok 12 tygodniu.
No to dzwon szybkoPaulaaa i mi przypomnialas ze zapomnialam.zadzwonic!!*! Haha.masakra ze Mna
aa i napisze Ci ze badanie krwi ..co tam bys nie chciała mozna zrobić 'online' tak tylko pisze oczywiście
Np. Bloodtestdirect
WitajDołączam się również do grona listopadowego [emoji4]
Dołączam się również do grona listopadowego [emoji4]
Ja tez coś nie mam ochoty na bara baraa nigdy na libido nie narzekałam... ale mój na razie ma lęki, że skrzywdzi Bąbla i jak go nie skuszę to nic z tego nie będzie....
A taaaaaak strasznie chce mi się go kusić jak tańczyć do białego rana Haha [emoji23][emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
My po zakupach..eh musialam.jechac
.mhaha zartuje.Mam teraz takie zachcianki ze.mnie nosi ...ciasto na zimno z sera bialego zrobie z owocami mmmmmmmmm
Co do seksu..moj jak slyszy slowo Nie to ochote ma jak zwierz i wez tu nadz madry hahaha
Az taka.chcice.masz hihih????
Ostry temperament)))
Moj wlasnie robi kolacje a ja spadam do wanny ... Trzeba sie doprowadzic do porzadku !
Milego wieczoru dziewczyny![]()