A właśnie, ONAONAONA, Wy na stałe jesteście w Irlandii czy planujecie powrót do Polski?Ale wy to w UK mieszkacie to możecie mieć imiona z angielska trochęalbo polskie przetłumaczalne na angielski
ja na polskiej wsi raczej Jessica nie dam [emoji5]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A właśnie, ONAONAONA, Wy na stałe jesteście w Irlandii czy planujecie powrót do Polski?Ale wy to w UK mieszkacie to możecie mieć imiona z angielska trochęalbo polskie przetłumaczalne na angielski
ja na polskiej wsi raczej Jessica nie dam [emoji5]
Ja to totalnie nie mam mocy na nic... najchętniej bym leżała cały dzień w łóżkuMaciek mi się podoba i Ola.
Czy Wy też jesteście taka bez energii? Nie wiem czy to ciąża czy pogoda, ale masakra jest.

U mnie też dziś totalny brak mocy, a byłam na nogach od 6 do 18, bo musiałam zostać dłużej w pracy i pod koniec zasypialam na stojąco, także pewnie za jakąś godzinkę juz pójdę spaćJa to totalnie nie mam mocy na nic... najchętniej bym leżała cały dzień w łóżku![]()

U nas chyba Zosia albo Mateusz![]()
Ja to pamietam jak z córą w ciąży spałam i spałam i spałam... I wyleczylam sie wreszcie z bezsennoscii w sumie to tyle z moich dolegliwosci hehe. A pod koniec dowiedzialam sie co to zgaga więc nie rozstawalam sie z migdalami
![]()
A właśnie, ONAONAONA, Wy na stałe jesteście w Irlandii czy planujecie powrót do Polski?![]()