reklama
joasiaaa
Fanka BB :)
ja dwie słabe dziennie, ponoc taka ilość bezpieczna, skoro mnie po niej nie odrzuca, a nawet lepiej się czuję, to czemu nieDziewczyny pijecie kawę
mama ginekolog również pisała o tym,że dwie kawy dziennie, to bezpieczna ilość
Anusiak1990
Ja tez mam jakas faze z temperatura raz goraco raz zimno i tak calymi dniami. Jak kobieta przed menopauzaDziewczynki nie wiem co ze mną jest nie tak... Dostaje normalnie dreszczy. Wszystko jest dobrze jest mi ciepło a za chwilę dostaje gesiej skórki i takie mi zimno a za jakieś 5-10 min przechodzi i tak kilka razy na dzień. Miała tak któraś???
Patuśkaa
Ja jestem z Sochaczewa pod Warszawą. Żołądek mi mega dokucza. Ciągle taki ucisk mam. Nie wiem czy jestem głodna czy nie. W podbrzusze mnie ciągle ćmi. Ale nie jest to ból. Kilka razy zakłuwało mnie tam na dole i w jajnikach. Najgorsze są piersi bo aż mnie sutki kłuja jak dotknę. Liczę na to, że obejdzie się bez rewolucji bo poprzednia ciążę od rana do nocy wymiotowałam nawet woda przez 4 miesiące od 5tc. A potem okazało się że mam cukrzycę.
Zając Czerwcowy
TakDziewczyny pijecie kawę
Anusiak1990
Ojj.. Pytanie.. Rodzic bede w siminie to napewno a do lekarza chodzic bede na kotlarza albo do dr. Bydlinskiego albo do jelenia w tamtej ciazy chodzilam do dr. SodowskiegoGdzie chcesz rodzic i do jakiego lekarza chodzisz? @Anusiak1990
Neiv
Ja się zmuszam do picia. Jak nie wypiję przynajmniej jednej, to okropnie boli mnie głowa. Więc przełamując odruchy odrzutneMnie odrzucilo![]()
Monia1906
Mi też lekarz wskazał pić 1 kawę dziennie bo mam ciśnienie niskie bardzoJa się zmuszam do picia. Jak nie wypiję przynajmniej jednej, to okropnie boli mnie głowa. Więc przełamując odruchy odrzutne, ale piję.

Anusiak1990
Ja tez juz upjscilam krew. Nke dostalam naklejki ani lizaka;-) ale Pani w okienku juz mnie pamietaly i nawetnie pytaly jakie badanie tylko odrazu ze zrobia na cito i mam byc o 13A ja mam inaczej ..albo mi zimno i się trzęsę albo ..... dostaje takiego napadu gorąca że się rozbieram do majtek
Byłam dziś znowu na badaniu krwi jak ja nie lubię tych igieł brrrrr
reklama
asiakkk94
Ja też właśnie nie dostałam ostatnio, nie wiem co te Panie sobie myślą [emoji23]Ja tez juz upjscilam krew. Nke dostalam naklejki ani lizaka;-) ale Pani w okienku juz mnie pamietaly i nawetnie pytaly jakie badanie tylko odrazu ze zrobia na cito i mam byc o 13