Monia1906
Fanka BB :)
Tak to było 5 lat temu ( mam stabilizator) ale mam obniżony cały kręgosłup po tym wypadkuA ćwiczyć możesz już po tym złamaniu? Może trochę ćwiczeń wzmacniających i dretwienie odpuści? [emoji848]

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to było 5 lat temu ( mam stabilizator) ale mam obniżony cały kręgosłup po tym wypadkuA ćwiczyć możesz już po tym złamaniu? Może trochę ćwiczeń wzmacniających i dretwienie odpuści? [emoji848]

Ja to samo. Zrobiłam dziś 5km bo mam gości i brzuch pod koniec mega bolałJa dzisiaj połaziłam sporo po mieście i teraz mnie coś brzuch męczy. :/ jeszcze tydzień i na wizytę będę mogła się zapisać.
Starosc ,a co ja man powiedziec hi hiMnie też. Pamiętam że w pierwszej ciąży biodra mnie bolały w trzecim trymestrze. Może to starość dodatkowo?w moim przypadku oczywiście
![]()
To jednym słowem musisz się oszczędzać. A na jakim odcinku miałaś złamanie?Tak to było 5 lat temu ( mam stabilizator) ale mam obniżony cały kręgosłup po tym wypadkupoprostu jak przesile kręgosłup to co czuje w postaci bolu i dretwien w nocy ...ciekawe jak to będzie w 8-9 miesiącu
![]()
Miałam podobnie w pierwszej ciąży jak tylko dłużej się nachodzilam to zaraz mnie brzuch tak ciągnął i cały się napinal. Jak już bolał na maxa to brałam nospe i się kladlam i przechodziłoJa to samo. Zrobiłam dziś 5km bo mam gości i brzuch pod koniec mega bolał
JejTeż już po wizycie i troszkę wystraszona jestem. Jest pęcherzyk i ciałko żółte... albo i dwa. [emoji33] Za tydzień dowiem się czy nie goszczą u mnie bliźniaki jednojajowe, czy to tylko echo USG płata nam figla.
Super[emoji846]To mogą być kolejne bliźniaki na forum[emoji846] Mi dzisiaj też coś o tym echu mówił i zaczął szukać rodzeństwa, ale na moje szczęście nie znalazł, a ja już wystraszona bo miałam duża betę na początku ciążyTeż już po wizycie i troszkę wystraszona jestem. Jest pęcherzyk i ciałko żółte... albo i dwa. [emoji33] Za tydzień dowiem się czy nie goszczą u mnie bliźniaki jednojajowe, czy to tylko echo USG płata nam figla.
Wow ale masz fajnie, że coś już tam w środku jest [emoji16] Gratulacje [emoji3590]Też już po wizycie i troszkę wystraszona jestem. Jest pęcherzyk i ciałko żółte... albo i dwa. [emoji33] Za tydzień dowiem się czy nie goszczą u mnie bliźniaki jednojajowe, czy to tylko echo USG płata nam figla.
Spokojnie dziewczyny! Ja ciąży bliźniaczej się boję hehe za tydzień się dowiem. Mam jednak nadzieję, że to echo bo różne historie słyszałam o takich ciążach, a ja też mam nie zawesoło z krzepliwością krwi.Wow ale masz fajnie, że coś już tam w środku jest [emoji16] Gratulacje [emoji3590]