Anastka_92
Fanka BB :)
Też w to wierzę. Musimy myśleć pozytywnie. Stres działa bardzo negatywnie na rozwijające się dziecko. Tak powiedział mój lekarzNajważniejsze że jest diagnoza i podjęte odpowiednie leczenie w takim razie będzie dobrze na pewno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też w to wierzę. Musimy myśleć pozytywnie. Stres działa bardzo negatywnie na rozwijające się dziecko. Tak powiedział mój lekarzNajważniejsze że jest diagnoza i podjęte odpowiednie leczenie w takim razie będzie dobrze na pewno![]()
Mam nadzieję że będzie ok myślę pozytywnieTak, podbrzusze pobolewa jak na miesiączkę. To znaczy, że zarodek rośnie i potrzebuje więcej miejsca
Macica się powoli stopniowo rozciąga.
No właśnieTeż w to wierzę. Musimy myśleć pozytywnie. Stres działa bardzo negatywnie na rozwijające się dziecko. Tak powiedział mój lekarz
Spokojnie [emoji3590] daj nam znać w piątekMam nadzieję że będzie ok myślę pozytywnie
Man nadzieję że rosnie i bedzie ok za Was też 3mam kciukiSpokojnie [emoji3590] daj nam znać w piątek![]()
Ja też się boję cieszyć.... Ale nie możemy tak myśleć!!! Musimy myśleć pozytywnie i wierzyć w nasze dzieci. Ja modlę się za nie codziennie i głęboko wierzę, że jest wszystko w porządku. Kocham je nad życie. Każda matka wierzy w swoje dziecko. Uwierzmy i my. Dajmy im szansę i uczucie, że mama kocha je najbardziej. Niech poczują tą naszą miłość i to, że są wyczekane i ukochane od pierwszego dnia kiedy dowiedzialysmy się o ich istnieniu. Moja babcia powiedziała mi " a czemu ty masz być jakaś wyjątkowa i mieć puste jajo płodowe?! Masz jak każda kobieta urodzić normalnie dziecko". Moi rodzice wiedzą o ciąży i głęboko wierzą, że za 9 miesięcy poznają wnuka albo wnuczke. Moja mama przyjedzie nawet 20 marca do mnie i pójdzie z nami na wizytę.No właśnietakże luzujemy
najgorsze jest też u mnie to że po tamtych sytuacjach boję się cieszyć.. Na razie wie tylko mąż i po cichutku się cieszymy ale boimy się chyba o tym mówić jeszcze. Na razie nie wie nikt z rodziny.. Wiedza o poprzednich sytuacjach i teraz nie chce powiedzieć za szybko. A chciałabym się już cieszyć tym naszym maleństwem..
Rośnie rośnie i się rozpycha, bo chcę więcej miejsca mamuśka!Man nadzieję że rosnie i bedzie ok za Was też 3mam kciuki
Bałam się, że mam Hashimoto bo bardzo często właśnie ta choroba odpowiada za słabe ciążę i problem z utrzymaniem ciąży. Ale zbadałam wszystkie przeciwciała i choroba została wykluczona.Najważniejsze że jest diagnoza i podjęte odpowiednie leczenie w takim razie będzie dobrze na pewno![]()
Oby chce w To wierzyć i dac miejsca ile potrzeba : )Rośnie rośnie i się rozpycha, bo chcę więcej miejsca mamuśka!
Na pewno tak jest. Za 9 miesięcy każda z nas będzie mamusią. Będziemy się chwalić zdjęciami naszych pociechOby chce w To wierzyć i dac miejsca ile potrzeba : )