reklama

Listopadowe mamy 2019

Nic mnie nie boli, nie ma skrzepów i krwi bylo minimalnie ale caly czas śluz w kolorze kawy z mlekiem. A wynik z bety będę miała Dziś po 16
Krwawic może Ci jakaś cysta lub nadżerka. Nie trać wiary. Mi zawsze rano mówią że o 14 a między 12-13 już widzę go na internecie więc możesz spróbować sprawdzić wczesniej przez internet Jak Twój lab to praktykuje.

reklama
Dziś mam chyba gorszy dzień. Od rana prześladuje mnie myśl a co jeśli się nie uda, jeśli znowu nic z tego [emoji17]

Ja mam taki codziennie. Dziś znowu pobudka o 4 i pierwsza myśl - czy są objawy. Czy nie ma krwi. Można zwariować.. A jeszcze ten realistyczny sen.. Na betę idę dopiero jutro więc pewnie do tego czasu będę zaniepokojona.

Ja mam taki codziennie. Dziś znowu pobudka o 4 i pierwsza myśl - czy są objawy. Czy nie ma krwi. Można zwariować.. A jeszcze ten realistyczny sen.. Na betę idę dopiero jutro więc pewnie do tego czasu będę zaniepokojona.
Mi lekarz zabronił betę robić, ja nigdy plamien ani krwawien nie miałam. Każde poronienie musiałam mieć wywoływane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry