Malami1303
Fanka BB :)
Mialam badania wszystko jest ok, ginekolog powiedział ze ciąża, ktorej jeszcze nie widać ale czemuMiałaś badanie ginekologiczne? Może masz nadzerke, polipa? Ja rok temu krwawilam z polipa bardzo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mialam badania wszystko jest ok, ginekolog powiedział ze ciąża, ktorej jeszcze nie widać ale czemuMiałaś badanie ginekologiczne? Może masz nadzerke, polipa? Ja rok temu krwawilam z polipa bardzo
Juz sie nie umiem doczekac naprawde!juz coraz blizej....Już niedługo wizyta i wszystko się rozstrzygnie. Jeszcze tylko 7 dni [emoji3590]
Rowniutki tydzieńJuz sie nie umiem doczekac naprawde!juz coraz blizej....
cały czasU mnie wiedzą rodzice i siostra. Wiedza też o poronieniu, ale są dla mnie pełnym wsparciem. Wierzą że będzie dobrze. Ja najbardziej się cieszę, że w pracy nikt oficjalnie nie wie i jeśli odpukać będzie coś nie tak, to po prostu wrócę do pracy bez tłumaczenia co się stało. A propos też was bolą cycki jak skaczecie? [emoji23][emoji23][emoji23]
Mialam badania wszystko jest ok, ginekolog powiedział ze ciąża, ktorej jeszcze nie widać ale czemu
Zobaczymy, zrobilam dziś betę i się okażeWyobrażam sobie, w jakim musisz być teraz stresieTrzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze! Pamiętaj, że to może absolutnie nic nie znaczyć, jest mnóstwo powodów, dla którym można mieć plamienia czy nawet krwawienia w ciąży...
Cześć Dziewczyny. Ja też prawdopodobnie jestem w ciąży. Mam już córkę 7letnią. Myślałam o drugim dziecku ale w sumie nas zaskoczyła ta druga ciąża. Czuje niepokój samą nie wiem dlaczego. Mam też Hashimoto od zawsze. Czy któraś z Was boryka się z niedoczynnością tarczycy?
Mam tak samo [emoji6] ale nie mogę już spać na brzuchu, bo jest mi duszno i brzuch uciskam za mocno i piersi też drażniącały czasod dwóch tygodni, ale własnie tylko od dotyku, czy gwałtownego ruchu, same z siebie nie
Ja się strasznie bałam Hashi. Robiłam wszystkie badania przed ciąża. Przeciwciała też. Przy Hashi podobno jest problem z utrzymaniem, tak miała moja znajoma. Co nie znaczy że nie można donosic ciąży. Witaj w naszym gronie. Będzie wszystko cacyCześć Dziewczyny. Ja też prawdopodobnie jestem w ciąży. Mam już córkę 7letnią. Myślałam o drugim dziecku ale w sumie nas zaskoczyła ta druga ciąża. Czuje niepokój samą nie wiem dlaczego. Mam też Hashimoto od zawsze. Czy któraś z Was boryka się z niedoczynnością tarczycy?