Malami1303
Fanka BB :)
Mialam badania wszystko jest ok, ginekolog powiedział ze ciąża, ktorej jeszcze nie widać ale czemuMiałaś badanie ginekologiczne? Może masz nadzerke, polipa? Ja rok temu krwawilam z polipa bardzo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mialam badania wszystko jest ok, ginekolog powiedział ze ciąża, ktorej jeszcze nie widać ale czemuMiałaś badanie ginekologiczne? Może masz nadzerke, polipa? Ja rok temu krwawilam z polipa bardzo
Juz sie nie umiem doczekac naprawde!juz coraz blizej....Już niedługo wizyta i wszystko się rozstrzygnie. Jeszcze tylko 7 dni [emoji3590]
Rowniutki tydzieńJuz sie nie umiem doczekac naprawde!juz coraz blizej....
cały czasU mnie wiedzą rodzice i siostra. Wiedza też o poronieniu, ale są dla mnie pełnym wsparciem. Wierzą że będzie dobrze. Ja najbardziej się cieszę, że w pracy nikt oficjalnie nie wie i jeśli odpukać będzie coś nie tak, to po prostu wrócę do pracy bez tłumaczenia co się stało. A propos też was bolą cycki jak skaczecie? [emoji23][emoji23][emoji23]
Mialam badania wszystko jest ok, ginekolog powiedział ze ciąża, ktorej jeszcze nie widać ale czemu
Zobaczymy, zrobilam dziś betę i się okażeWyobrażam sobie, w jakim musisz być teraz stresieTrzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze! Pamiętaj, że to może absolutnie nic nie znaczyć, jest mnóstwo powodów, dla którym można mieć plamienia czy nawet krwawienia w ciąży...
Cześć Dziewczyny. Ja też prawdopodobnie jestem w ciąży. Mam już córkę 7letnią. Myślałam o drugim dziecku ale w sumie nas zaskoczyła ta druga ciąża. Czuje niepokój samą nie wiem dlaczego. Mam też Hashimoto od zawsze. Czy któraś z Was boryka się z niedoczynnością tarczycy?
Mam tak samo [emoji6] ale nie mogę już spać na brzuchu, bo jest mi duszno i brzuch uciskam za mocno i piersi też drażniącały czasod dwóch tygodni, ale własnie tylko od dotyku, czy gwałtownego ruchu, same z siebie nie
Ja się strasznie bałam Hashi. Robiłam wszystkie badania przed ciąża. Przeciwciała też. Przy Hashi podobno jest problem z utrzymaniem, tak miała moja znajoma. Co nie znaczy że nie można donosic ciąży. Witaj w naszym gronie. Będzie wszystko cacyCześć Dziewczyny. Ja też prawdopodobnie jestem w ciąży. Mam już córkę 7letnią. Myślałam o drugim dziecku ale w sumie nas zaskoczyła ta druga ciąża. Czuje niepokój samą nie wiem dlaczego. Mam też Hashimoto od zawsze. Czy któraś z Was boryka się z niedoczynnością tarczycy?