klaudiaanita
Fanka BB :)
Też bym chciałaWiecie co chodzą mi po głowie bliźniaki. Całkowicie inaczej się czuję niż w dwóch ciążach.
U mnie beta wysoka ,w poniedziałek zrobię powtórna aby zobaczyć jaki przyrost
Może się trafia twixy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też bym chciałaWiecie co chodzą mi po głowie bliźniaki. Całkowicie inaczej się czuję niż w dwóch ciążach.
Tak, ponizej 2Oj ja też hym ciągle spała
Też robiłam tsh.. mialam 1.7.. chyba musi byc ponizej 2 w ciazy czy sie mylę?
Zawsze o tym marzyłam... Jest jakoś inaczej... Te dolegliwości są bardzo nasilone. Mój mąż by chyba zemdlał jakby się dowiedział.
Hehe to czekamy na pierwsze bliźniaki wtedy [emoji16] może którejś się trafi [emoji106] Ewarut mój tak samo - zawał na miejscu [emoji1787] A podobno po tabletkach anty jest właśnie duża szansa na ciążę bliźniacze [emoji85]Też bym chciała [emoji16]
U mnie beta wysoka ,w poniedziałek zrobię powtórna aby zobaczyć jaki przyrost
Może się trafia twixy [emoji2957]
Gratki[emoji16]Hej[emoji3526]
Jestem nowa u Was[emoji39]
Wczoraj robiłam betę w 9dpt było 392,15 (5dniowa blastka)
W poniedziałek zadzwonię do kliniki poinformować o pozytywnym wyniku i umowie się na usg w przeciągu 7-9dni [emoji106]
Bete bym zrobila, a progesteron przy naturalnym zajsciu bym odpuscilaJeszcze pytanko. Czy musze robic badanie beta hcg i progesteronu przed wizyta u lekarza? Na jednej z grup kazdy o tym mowi i nie wiem czy jest to konieczne czy na spokojnie czekac na badanie u ginekologa.
Ogromne gratulacjeSuper
U mnie też pierwsza ciąża i za pierwszym razem
W tym roku 27lat
No to kciuki[emoji16]Zawsze o tym marzyłam... Jest jakoś inaczej... Te dolegliwości są bardzo nasilone. Mój mąż by chyba zemdlał jakby się dowiedział.
Doskonale wiem co czujeszU mnie tez za 1 razem i tez tak z nazeczonym podjelismy decyzjenie moge wyjsc z szoku
Tez mam cos wrazenie ze i u mnie moga byc...4 dni do okresu a testy bardzo wyrazneHehe to czekamy na pierwsze bliźniaki wtedymoże którejś się trafi
Ewarut mój tak samo - zawał na miejscu
A podobno po tabletkach anty jest właśnie duża szansa na ciążę bliźniacze![]()
![]()