Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli przeczucia nie zawsze idą w parze [emoji2960] a jak z kelendarzem chińskim? Sprawdziło się?Ja od samego początku byłam przekonana że chłopak. . Każdy mówił że super wyglądam, schudłam, poprawiły mi się włosy, paznokcie, mdłości trwały tylko jakieś 3 tygodnie... A tu cyk dziewczynka [emoji66] obecnie 17 tydzień![]()
Skąd ja to znam.. U lekarza zawsze ciśnienie mega wysokie, a w domu wręcz książkowe.. Tak zwany syndrom białego fartuchaJa mialam miec wizyte niewiadomo kiedy, z listy rezerwowej. Jako, ze odwoluje wszystkie wizyty nieciezarne to wskoczylam na wizyte na dzis. Jest serduszko
Tylko mam cisnienie i tetno mierzyc w domu do kolejnej wizyty, bo na wizycie dosc wysokie...
I zelazo wjezdza.
Ja mialam miec wizyte niewiadomo kiedy, z listy rezerwowej. Jako, ze odwoluje wszystkie wizyty nieciezarne to wskoczylam na wizyte na dzis. Jest serduszko
Tylko mam cisnienie i tetno mierzyc w domu do kolejnej wizyty, bo na wizycie dosc wysokie...
I zelazo wjezdza.

Nmzc [emoji3590] no ja będę musiała poczekać chyba nawet ze 2tyg ale trudno, zdrowie ważniejsze [emoji846]Dzięki za słowa otuchy [emoji3590] Aby tylko ten tydzień przeżyć do wizyty.
Ty w sumie dobrze zrobiłaś, że wzięłaś chorobowe od początku. Później dostaną L4 na ciąże i nie będziesz musiała ich nawet widzieć ani się tłumaczyć.
Super, gratuluję serduszka [emoji3590][emoji3590][emoji8]Ja mialam miec wizyte niewiadomo kiedy, z listy rezerwowej. Jako, ze odwoluje wszystkie wizyty nieciezarne to wskoczylam na wizyte na dzis. Jest serduszko
I zelazo wjezdza.
Jak myślicie koło którego tygodnia będziemy znać płeć???? Już się nie mogę doczekać kiedy się dowiem, a tu jeszcze trochę trzeba poczekać niestety [emoji8]
U mnie wychodziłaby dziewczynka [emoji2960][emoji2960] a jak będzie to zobaczymy [emoji6]A patrzyłyście na kalendarz chiński odnośnie płci? Tak pol żartem, pol serio [emoji13]
Ja dostalam kartę ciąży już na pierwszej wizycie 5t+3, bo dr widział już serduszko. Zależy od lekarza.
W poprzedniej ciąży znałam płeć w 17 tyg, na prenaralnych w ogóle jakoś nie wspomnieli o tym, w sumie nie pamiętam, czy pytaliśmy.