• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Ja kupiłam cały zapas lovelli, nie zużyłam jeszcze połowy zatem nadal będzie szła, problemów ze skórą też nikt z rodziny nigdy nie miał ani Jula nie ma, prasuje ubramka też za każdym razem, lubię je takie pachnące, ułożone w kosteczkę, wyprasowane, takie moje zboczenie😀

received_432049688078917.jpeg
FB_IMG_1616333089733.jpg

Laura 11 marca skończyła 4 miesiące 😍 waży 6600g i mierzy 65cm 😉

reklama
Cześć dziewczyny, większość dzieciaczków tutaj jest starszych od mojej panny Julianny, za tydzień skończy 4 ms i jakiś czas temu zaczęła przewracać się najpierw na boki a potem już z plecków na brzuszek, od 2 dni potrafi z brzucha przekręcić się spowrotem na plecki i tak się turla przez całe łóżko. Nie jest to do końca prawidłowy obrót, bo kiedy jest na br, uszku to,, specjalnie,, nie wyciąga rączek spodbrzucha i myk na plecy, jak chce poleżeć na brzuchu to rączki umie już spod niego wyciągnąć. Czytałam, że obroty z brzucha na plecy dopiero w 7 ms ale to chyba troszkę inaczej wtedy będzie robić, teraz ma radochę z tego turlania i tak się zastanawiam czy z tym fantem udać się do fizjo i posprawdzać... Jak u Was? Był ktoś z tego powodu?

Druga sprawa, mamcie chore na Hashimoto i niedoczynność tarczycy, czy badalyscie dwoim dzieciom hormony tarczycy? My mieliśmy takie zalecenie w wypisie Julki i jesteśmy poo, wyszło lekko zawyzone ft3, czekam na tele poradę w zw. z powyższym...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry