Szczęśliwakobieta
Fanka BB :)
Ja w drugim i żadnych objawowHej dziewczyny, czy któraś z Was szczepiła się na covid pierwszą i drugą dawka w 3 trymestrze? Miałyście po tym gorączkę albo jakieś problemy z maluchem?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w drugim i żadnych objawowHej dziewczyny, czy któraś z Was szczepiła się na covid pierwszą i drugą dawka w 3 trymestrze? Miałyście po tym gorączkę albo jakieś problemy z maluchem?
Jak u Was sytuacja? Jak samopoczucie?Melduję się.
Dzisiaj na odwrót. Tętno trudne do znalezienia.. Niskie.. A potem jakby nigdy nic się normowało tak do 135 uderzeń..
Jutro mam usg z przepływami i prawdopodobnie jutro albo czwartek wypis i stała kontrola u lekarza prowadzącego ...
Jak wrócę do domu to napewno odrazu pakuję torbę i leżę i pachnę.
Trzymam kciuki za Nas wszystkie żeby każda urodziła w terminie![]()
Usg z przepływami prawidłowe.Jak u Was sytuacja? Jak samopoczucie?
Ja dziś wyszłam ze szpitala. Kontrola za tydzień.
Też chętnie podepnę się pod pytanie, jestem akurat na etapie kupowania kosmetyków i mam duży dylemat. Podoba mi się seria Eco Baby Od Lirene. A co Wy planujecie?Hej dziewczyny pytanie jakie kosmetyki kupujecie dla bobaskowchodzi mi o firmy i jskie kremiki oliwki puder szamponik czy płyn dwa w jednym ..poprostu wszystko wszystko co jest potrzebne i najlepsze dla naszych skarbów od pierwszego dnia
Ja przy pierwszym do teraz używam od Musteli i teraz tez planuje.Hej dziewczyny pytanie jakie kosmetyki kupujecie dla bobaskowchodzi mi o firmy i jskie kremiki oliwki puder szamponik czy płyn dwa w jednym ..poprostu wszystko wszystko co jest potrzebne i najlepsze dla naszych skarbów od pierwszego dnia
Ja używałam kremy do pupy zamienie: linomag zielony, albo krem z hipp baby (starczają na długo, trzeba stosować małe ilości)Hej dziewczyny pytanie jakie kosmetyki kupujecie dla bobaskowchodzi mi o firmy i jskie kremiki oliwki puder szamponik czy płyn dwa w jednym ..poprostu wszystko wszystko co jest potrzebne i najlepsze dla naszych skarbów od pierwszego dnia