Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, mi dokuczają bóle pleców i tak jakby bóle kości ogonowej, które promieniują w dół. Też nie wiem czy to normalne. Pytałam się koleżanek, które były w ciąży one też miały podobne bóle.
Już sama nie wiem![]()
U mnie ból nasila się jak zbliża się wieczór.Bratnia dusza. Mnie też boli. Niby jest to normalne ze względu na napieranie narządów na kość ogonową..
Ja biorę Duphaston, ale mam wizytę we wtorek, więc może się to zmienić. Na początku ciąży rozmawiając z lekarzem zakładaliśmy że w 2 trymestrze będziemy odstawić. W ciąży z synem bałam się odstawić i miałam prawie przez całą ciąże. Trochę też nie ufałam swojej poprzedniej lekarce.Kochane, bierzecie nadal duphaston/luteine? Ja biorę duphaston, ale lekarz kazał powoli odstawiać. I znów mam stresa.....
Kochane, bierzecie nadal duphaston/luteine? Ja biorę duphaston, ale lekarz kazał powoli odstawiać. I znów mam stresa.....
Ja miałam Douphaston, Luteine i estrofem do 10tygodnia. Potem z tego co mi pani doktor wytłumaczyła, łożysko juz jest w pełni wykształcone i przejmuje punkcje podtrzymywania ciązy, więc nie ma potrzeby brania dodatkowo hormonów. Więc ja od 10tego stopniowo wszystko odstawiałam i od 12tego jestem już tylko na witaminachHej u mnie podobnie.
Mam wybrać leki do końca opakowania i będziemy odstawiać. Powiem szczerze, że też mam stresa bo to jednak są konkretne leki ale z drugiej strony ten doktor kazał mi odstawić acard i wyszło na dobre więc niewiem czy mam powód do tego żeby mu nie ufać.
W sumie zawsze do tych leków można wrócić..