Teraz już wiem, że normalneNo ale przy płaczu to normalne, że brwi robią się czerwone..
A nie szczepiłaś ostatnio na rota? U nas po tym szczepieniu kupki miały brzydki zapach.
Na rota szczepiłam 2 tygodnie temu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz już wiem, że normalneNo ale przy płaczu to normalne, że brwi robią się czerwone..
A nie szczepiłaś ostatnio na rota? U nas po tym szczepieniu kupki miały brzydki zapach.
Nasza mała Zuzia też ma czerwone brwi od poczatku i ja to traktowałam jak ciemieniuchę oliwką
Teraz już wiem, że normalne
Na rota szczepiłam 2 tygodnie temu.
Jak miał tam ciemieniuchę, to zmieniony kolor był właściwie cały czas. A jak zeszło, to raz ma a raz nie ma. Jak się np. zakrztusi to robi my się czerwone wokół oczek i brwi. A tak to brewki mają kolor jak reszta buzi. Za to mamy przebarwioną bródkę, bo po pobudce podnosił główkę i obracał z lewa na prawo i sobie obtarłAle u Was też pojawia się i znika? Bo u nas jest po wstaniu z łóżka i utrzymuje się ok. godzinę - dwiei to nie jest przesuszone, nie łuszczy się. Po prostu zaczerwienione.
Nie mam jeszcze terminu, muszę zajrzeć do kalendarza szczepień i zadzwonić do przychodni. Póki co mi się nie spieszyKiedy kolejne szczepienie ? My mamy we wtorek.
Jak miał tam ciemieniuchę, to zmieniony kolor był właściwie cały czas. A jak zeszło, to raz ma a raz nie ma. Jak się np. zakrztusi to robi my się czerwone wokół oczek i brwi. A tak to brewki mają kolor jak reszta buzi. Za to mamy przebarwioną bródkę, bo po pobudce podnosił główkę i obracał z lewa na prawo i sobie obtarłta skóra taka delikatna.
Nie mam jeszcze terminu, muszę zajrzeć do kalendarza szczepień i zadzwonić do przychodni. Póki co mi się nie spieszynie jestem antyszczepionkowcem, ale jeśli mogę wbić dziecku igłę później niż wcześniej, to tak wolę
![]()
A co pobieracie?Syn miał o 23 38.2 stopnie, więc nici z tego pobierania... Ciekawe co mu jest, w dzień brak innych objawów, może lekko pociągał nosem, ale to minimalnie. Ale był wczoraj mocno marudny, chociaż myśleliśmy że to przez brzuch bo było lepiej po wypróżnienie. Nie znam się na chorobach aż tak. To może być ta trzydniówka jak tylko gorączka?
Przy 3 dniówce temp utrzymuje się ok 3 dni.. a po 3 dniach dziecko obsypuje i ta wysypka schodzi od góry na dół. Czyli np najpierw twarz, potem brzuszek nóżki..Syn miał o 23 38.2 stopnie, więc nici z tego pobierania... Ciekawe co mu jest, w dzień brak innych objawów, może lekko pociągał nosem, ale to minimalnie. Ale był wczoraj mocno marudny, chociaż myśleliśmy że to przez brzuch bo było lepiej po wypróżnienie. Nie znam się na chorobach aż tak. To może być ta trzydniówka jak tylko gorączka?
To akurat dla syna, starszego ale też alergik i refluksiak. Zastanawiam się czy nie ma niedoborów jakichś i dlatego nocki wciaz ciężkie. No i ma chyba po mnie mutację genu mthfr i być może nie przyswaja niektórych składników odżywczych w zwykłej formieA co pobieracie?