reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Chyba dlatego, że się nie spodziewałam... o pierwszą ciążę starałam się kilka miesięcy (I nie sądziłam, że może być to takie łatwe ;)).
Ja też się nie spodziewałam, że przy 1 (!) próbie można osiągnąć efekt, choć oczywiście wiedziałam że teoretycznie taka ewentualność występuje. A więc 100% skuteczności, jakby moje ciało wiedziało o tym, co w głowie siedzi - że nie wiem, czego chcę 🤣 miało jedną szansę i ją wykorzystało

Ja też się nie spodziewałam, że przy 1 (!) próbie można osiągnąć efekt, choć oczywiście wiedziałam że teoretycznie taka ewentualność występuje. A więc 100% skuteczności, jakby moje ciało wiedziało o tym, co w głowie siedzi - że nie wiem, czego chcę 🤣 miało jedną szansę i ją wykorzystało
No i super 🥰. Bo jak czasem czytam ile się ludzie starają. Sama byłam tego za 1 razem przykładem ;). Bo potem to już górki 🤣....

Nie tęsknicie czasem za dobrym piwem albo lampką wina? Ja dzisiaj baaardzo tęsknię, jak ktoś lubi piwo, to polecam desperados virgin 0,0%, w miarę godny zamiennik 😀
Nie tęsknię, w końcu mam idealną cere, a po alko wyglądałam starzej. I nieważne czy to była cała butelka wina czy jedno piwo :)
Bardziej przypominają mi się czasy kaca, fuu xD
A teraz jak mam chęć to pije Karmi. Klasyczne dla mnie najlepsze, a jaką mam laktacje przy okazji 🙈😎

Nie tęsknię, w końcu mam idealną cere, a po alko wyglądałam starzej. I nieważne czy to była cała butelka wina czy jedno piwo :)
Bardziej przypominają mi się czasy kaca, fuu xD
A teraz jak mam chęć to pije Karmi. Klasyczne dla mnie najlepsze, a jaką mam laktacje przy okazji 🙈😎
O mam podobnie ;).... bardzo mi się podoba, że głowa mnie po imprezie nie boli.
Dziś też karmi piję ;)

reklama
Nie tęsknicie czasem za dobrym piwem albo lampką wina? Ja dzisiaj baaardzo tęsknię, jak ktoś lubi piwo, to polecam desperados virgin 0,0%, w miarę godny zamiennik 😀
Nieeee, im jestem starsza, tym mniej lubię alkohol 😃 ja też lubię Karmi, a z piw 0% pijam Heinekena albo Żywiec Białe i szczerze mówiąc mi to na tyle smakuje, że nie mam ciągot ani poczucia jakiegoś ograniczenia. Zresztą ja to piłam już przed ciążą, choć lubiłam wypić i lampkę wina w piątek 🍷

Zdrówko 🍻

Do góry